Ny vært på ”Weekend Weekend”

Fra nytår bliver Ibi Støving ny vært på TV 2s weekend-talkshow, ”Weekend Weekend”, hvor hun skal danne værtstrio med Sara Bro og Felix Smith. Christiane Schaumburg-Müller skal i stedet koncentrere sig om forskellige teaterprojekter.

Ibi Støving bliver ny vært på "Weekend Weekend" fra nytår. (Foto: Mikkel Jul Hvilshøj/TV 2)

- Vi er kede af at måtte sige farvel til Christiane, men samtidig er vi rigtig glade for, at vi har fundet en kompetent afløser i Ibi.

Sådan siger TV 2-redaktør Jes Schrøder, der vurderer, at Ibi Støving passer perfekt ind i trekløveret og i ”Weekend Weekend”.

- ”Weekend Weekend” er godt selskab, og derfor er Ibi et naturligt valg Hun har et smittende humør og er en person, som man gerne vil have ind i sin stue en weekendmorgen, siger Jes Schrøder.

Selv glæder Ibi Støving sig til at lave direkte tv og kalder værtsjobbet på ”Weekend Weekend” for en spændende udfordring.

- Med de oplevelser og historier, jeg har med fra mit liv, og med den afslappede tilgang til emnerne i ”Weekend Weekend” tror jeg, at programmet passer perfekt til mit temperament, humør og stil, siger Ibi Støving.

Christine Schaumburg-Müller skal fra nytår i gang med rollen som Eva Peron i musicalen ”Evita”.

Godt fat i de morgenfriske
”Weekend Weekend” har siden premieren lørdag 12. november fået godt fat i seerne om morgenen og formiddagen i weekenderne. Talkshowet har i gennemsnit 136.000 seere til førstegangsudsendelsen, hvilket svarer til en fjerdedel af dem, der ser fjernsyn i dette tidsrum. Med ”Weekend Weekend” har TV 2 mere end fordoblet sin andel af danskernes tv-forbrug lørdag og søndag formiddag.

Når TV 2 sender ”Weekend Weekend”-fladen med talkshow og nyheder, bliver dette tilbud brugt af cirka en halv million seere lørdag og af en halv million seere søndag. I løbet af en weekend er det cirka trekvart million forskellige danskere, som har set mindst fem minutter af TV 2s nye weekendtilbud.

Ibi Støving er første gang vært på ”Weekend Weekend” lørdag 7. januar kl. 9.00.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}