Anders & Anders er værter på DMA 2011

Når TV 2 lørdag 5. november sender Danish Music Awards 2011 direkte fra Forum i København, bliver det med Anders Breinholt og Anders Lund Madsen som værter.

Anders Breinholt og Anders Lund Madsen skal være værter på Danish Music Awards 2011, der løber af stabelen lørdag 5. november i Forum i København.

De blev landskendte som ”De sorte Spejdere”. Så slog de op og gik til hver sin tv-station. Siden har folket krævet, at de skulle gendannes som par - og det har de gjort hist og pist i egne programmer.

Nu kan det forrygende makkerpar, TV 2-vært Anders Breinholt og DR-vært Anders Lund Madsen, opleves sammen igen - live og på direkte tv - når de lørdag 5. november 2011 skal styre det prestigefyldte show Danish Music Awards 2011, der løber af stabelen i Forum i København.

- Med Anders og Anders i spidsen for DMA kan det kun blive en fest - både for dem, der vælger at være en del af festen i Forum, og for dem, der vælger at følge med foran skærmen. Anders Breinholt har slået sig fast som en stærk og uundværlig vært i TV 2s "Natholdet", mens Anders Lund Madsen kører sin helt egen unikke stil i talkshows på DR. De to sammen er et finurligt makkerpar, som vi er stolte af at kunne dele med alle musikinteresserede danskere, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke.

DMA tilbage på landsdækkende tv
Det er næsten 10 år siden, at TV 2 sidst havde DMA på programmet, og TV 2 glæder sig til i samarbejde med IFPI, KODA og Live Nation at gøre den prestigefyldte musikpris til en fest for alle danskere - både i Forum og på landsdækkende tv:

- På TV 2 får dansk musik og danske solister en stadig mere fremtrædende placering i disse år, hvor ”Toppen af poppen” portrætterer markante kunstnere, og hvor underholdningsshowet ”Voice - Danmarks største stemme” finder Danmarks næste generation af solister. Med DMA tilbage på TV 2 kan vi supplere musikdækningen med den store prisuddeling, hvor musikbranchen får sin velfortjente hyldest under et storslået show, siger Keld Reinicke.

Danish Music Awards 2011 bliver afholdt i Forum i København lørdag 5. november og sendes direkte på TV 2. Billetter til showet kan købes på billetnet.dk

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}