Robbie moonede foran 600.000 seere

"Go’ aften Danmark" fik sit næsthøjeste seertal i 2010, da programmet havde eksklusivt besøg af Take That.

Take That blev ike helt fuldtallige i "Go' aften Danmark", fordi Howard Donald (nummer to fra højre) sad fast i et fly i Tyskland og først nåede frem til København kort tid før, bandet steg om bord på et privatfly, der skulle bringe dem til flere møder med pressen - i Tyskland. (PR-foto)


Take That og Robbie Williams er overordentligt populære i Danmark. Det viste sig igen, da TV 2s magasinprogram ”Go’ aften Danmark” torsdag 2. december havde eksklusivt besøg af det legendariske boyband.

Med 605.000 seere fik programmet sit næsthøjeste seertal i 2010, og sharen blandt de 21-50-årige var så høj som 38 procent.

Når endnu flere danskere (og udlændinge) efterfølgende har set dele af programmet, skyldes det især, at Robbie Williams valgte at moone for åben skærm mod betaling af 20 pund – til glæde for seerne, det kvindelige publikum i Tivoli og de mange YouTube-brugere, der siden har set klippet på nettet.

- Jeg fik 20 pund for det. Lettjente penge, må jeg sige. Alle er vilde med det stykke kød. Hvor er det underligt, sagde Robbie Williams i interviewet, efter at han - i en vis forstand - havde ”taget røven på” værten Michéle Bellaiche.

I interviewet viste Michèle Bellaiche et Take That-klip fra 90'erne, hvor Robbie Williams smed bukserne og viste sin bare på MTV, fordi han blev tilbudt 10 pund. TV 2-værten tilbød i torsdags 20 pund for en gentagelse af kunststykket, og den udfordring tog gavflaben imod.

- Jeg troede ikke, du ville gøre det, lød det bagefter fra den synligt overraskede tv-vært.

---------------------------

Se Robbie Williams moone i ”Go’ aften Danmark” her.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}