Nye avancerede prognoser fra TV 2|VEJRET

Nu kan seerne se nye detaljerede prognoser om bl.a. snefald, temperaturer og vind time for time.


TV 2|VEJRET har netop lanceret en ny, dynamisk grafik, der giver TV 2s meteorologer nye muligheder for at vise seerne, hvad der venter i form af bl.a. snefald, temperaturer og vind i de kommende timer og døgn for netop deres område.

- Vi har hele tiden kunnet se og bruge disse informationer fra vores avancerede system, som vi tog i brug i forbindelse med lanceringen af TV 2s vejrcenter i maj, men nu kan vi også – som de eneste i Danmark - vise nogle meget præcise grafiske illustrationer, der gør det lettere for seerne at følge vejret time for time for netop deres område, fortæller en begejstret Andreas Nyholm fra TV 2|VEJRET.

Nedenfor ses et eksempel på den nye grafik, hvor man kan følge prognosen fra mandag 7. december for snevejr (nedbør) på vej ind over Danmark natten mellem mandag og tirsdag – klik på billedet for at se filmen.


- Det nye grafiske værktøj giver os nogle gode muligheder for at forklare seerne, hvordan et givent vejr kommer ind over landet og – ikke mindst – hvad der venter på bagkanten i form af f.eks. temperatursvingninger, glatføre etc., siger Andreas Nyholm.

Meteorologerne har også mulighed for at vise prognoser for snefald (snemængder) - klik på nedenstående billede for at se et eksempel på, hvordan sneen lægger sig ind over landet – også denne prognose er fra mandag 7. december, og viser det forventede snefald i cm natten mellem mandag og tirsdag.


De nye prognoser kan allerede nu ses på tv, men også på nettet, hvor TV 2| VEJRET lige er gået i luften med en Facebook-side, som supplement til vejret.tv2.dk.

På Facebook-siden kan du lige nu se Andreas Nyholm fortælle om vejret de kommende dage – og om hvid jul.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}