"Bingo Banko"-huset vundet på TV 2

Lørdag aften kunne TV 2s ”Bingo Banko”-værter sige ”Tillykke – du har vundet et hus” til Helle Borg fra Tåstrup.

Helle Borg i det øjeblik, det står klart, at hun er vinderen af hovedpræmien i efterårets "Bingo Banko" på TV 2. (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)


TV 2s direkte underholdningsprogram ”Bingo Banko” satte lørdag aften et stort, festligt punktum for efterårssæsonen ved at kåre en vinder af et spritnyt hus fra HusCompagniet.  Fire delfinalister havde chancen for at vinde huset, men det blev kontorassistent Helle Borg fra Tåstrup, der trak det længste strå.

- Det er fuldstændig vildt og helt uforståeligt, sagde en overvældet Helle Borg i lørdagens ”Bingo Banko”-udsendelse.

Også værterne Simon Talbot og Jacob Wilson var lykkelige over at kunne overrække den ultimative gave i det direkte bingoshow på TV 2.

- Det er dejligt at uddele præmier og gøre en masse mennesker glade. Men det er da klart, at det er helt vildt at kunne sige ”Tillykke – du har vundet et hus”. Det er jo ikke hver dag, man får lov til det, siger Jacob Wilson.

Den heldige vinder af et hus fra HusCompagniet, Helle Borg, sammen med "Bingo Banko"-værterne Jacob Wilson (tv.) og Simon Talbot.


Fem millioner spilleplader

”Bingo Banko” er sendt direkte fra studiet i København 12 lørdage i træk, og de danske familier har taget lørdagsfestlighederne til sig.

Godt fem millioner af de gratis spilleplader er hver lørdag blevet printet til ”Bingo Banko”, som i gennemsnit har haft 700.000 seere hver lørdag. TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, lover da også, at der kommer en tredje sæson af ”Bingo Banko”:

- ”Bingo Banko” er blevet mange familiers hygge-sport om lørdagen. Og det har vi ikke tænkt os at lave om på. Derfor kan man lystigt printe videre, for spillet fortsætter ufortrødent i det nye år. Med ”Bingo Banko” har vi ramt præcis den legesyge, forkælende og uhøjtidelige stemning, som var intentionen med programmet, og som vi synes passer rigtigt godt til en sjov aften på tværs af generationer. Vi lover, at ”Bingo Banko” lader de fantastiske præmier regne ned over Danmark også i foråret, siger Gitte Madsen.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}