Stor sportssommer på Sputnik

09. juni 2010;
Af: TV 2 Kommunikation

Danskerne kan se frem til VM, Le Mans, Wimbledon, Tour de France og SAS Liga live på Sputnik.

Danskerne kan glæde sig til en stor sportssommer på Sputnik.

VM i fodbold i Sydafrika er lige om hjørnet, og TV 2 sender som bekendt masser af bold i den kommende tid. Men er man ikke lige i nærheden af et fjernsyn, kan man også se alle TV 2s 33 VM-kampe på TV 2 Sputnik, og danskerne kan i det hele taget glæde sig til en stor sportssommer på Sputnik.

- Vi mærker tydeligt danskernes stigende interesse for at se sport på nettet, siger Jan Færch, kommerciel chef hos TV 2 Sputnik, og fortsætter:

– Når vi sender sport på Sputnik, f.eks. SAS Liga og senest VM i ishockey, tidobler vi vores brugertal, og vi ser frem til at byde endnu flere sportselskere velkommen på Sputnik til de kommende store sportsbegivenheder hen over sommeren.

Køber man et Sputnik Sport abonnement, der i øjeblikket sælges til 99 kr. for den første måned (herefter 129 kr. pr. måned), får man adgang til masser af sport fra TV 2, TV 2 SPORT og CANAL9.

VM starter 11. juni, hvor Sputnik sender alle TV 2s 33 VM-kampe. Le Mans sendes 12-13. juni og herefter følger Wimbledon, som sendes i samarbejde med TV 2 SPORT, fra 21. juni til 4. juli.

Tour-pakke på Sputnik
Tour de France starter 3. juli, og i forbindelse med Touren har Sputnik samlet en Tour-pakke med live-udsendelser, VIP-indslag, dokumentarer og selvfølgelig også  adgang til arkivet med gyldne etaper inkl. dokumentarer og ”Rolf & Ritter”-programmerne.

17. juli vender SAS Ligaen tilbage, og den vises også på Sputnik, i samarbejde med CANAL9 og TV 2 SPORT.

--------------------------------------------------

Om Sputnik
Sputnik er TV 2s online tv-tilbud til danskerne. Med et Sputnik-abonnement får brugerne adgang til nyheder og underholdning - uanset hvor i landet de befinder sig, og uanset om de er til "Desperate Housewives", NYHEDERNE eller til VM i fodbold.

På Sputnik kan danskerne se eller gense programmer og se live-udsendelser direkte på pc'en via sputnik.dk.

 

Læs flere nyheder

Billede {0} af {1}