Peters drivhus er utæt, men heldigvis kan Peters nabo, Seddiq, give ham gode råd til at få drivhuset tæt. Peter prøver for første gang at skære glas, og det er ikke helt så nemt for ham. Der skal også skæres i træer, nemlig i Peters æbletræ, og så giver Peter gode råd om tomatdyrkning, for er der noget, Peter elsker, så er det tomater. Peters nabo Mie kigger forbi og viser Peter en enorm præmieagurk, der kan gøre enhver drivhusejer misundelig, og som skal sendes ind til en drivhuskonkurrence. Fortløbende episodenummer: 3:10
Med inspiration i det klassiske teater forsøger Sarah Beeny og familien at skabe en magisk spisestue, der skal kunne rumme hele deres store familie. Imens forsøger familien stadig at vænne sig til et liv på landet. Det indebærer blandt andet at vide, hvor kødet kommer fra, og så giver drengene sig i kast med at lave en lækker brombærmarmelade.
Eventyret forsætter, og denne gang er det opholdsstuens tur. Sarah og Graham drømmer om at lave et historisk rum, så der skal både være en hyggelig kamin og et smukt tapet. Drengene gør, hvad de kan for at hjælpe, men det er ikke en nem opgave. For at kunne lave deres egen cider skaffer familien fire nye æbletræer.
Tag med Ernst Kirchsteiger til Gustavsviks herregård lidt uden for Kristinehamn i Värmland, hvor der bliver pyntet op til jul, lavet julemad og tænkt i julegaver. Ernst er kreativ og finder nogle gamle dåser, som han får tryllet om til engle, og han får også en gammel gren til at ligne et lille juletræ. Julemaden er så traditionel, som den kan være i Sverige, nemlig skinke og sild, og Ernst får også tid til at holde en udendørs gløgg-fest.
Ernst er ved at gøre klar til jul på Gustavsviks herregård lidt uden for Kristinehamn i Värmland. Han har travlt med at få produceret en masse julepynt, julemad og konfekt, men selvfølgelig bliver der også tid til en lille udflugt, denne gang til Lannavaara i Lapland.
De to dommere fra 'Den store britiske bagedyst', kogebogsforfatter Mary Berry og professionel bager Paul Hollywood, inviterer os med indenfor i julekøkkenet til en hyggelig snak om julebag.
De to dommere fra 'Den store britiske bagedyst', kogebogsforfatter Mary Berry og professionel bager Paul Hollywood, inviterer os endnu engang med indenfor i julekøkkenet til en hyggelig snak om julebag.
De to dommere fra 'Den store britiske bagedyst', kogebogsforfatter Mary Berry og professionel bager Paul Hollywood, inviterer os med indenfor i julekøkkenet til en hyggelig snak om julebag.
Dommerne i 'Den store britiske bagedyst', Paul Hollywood og Mary Berry, giver deres bud på fantastiske opskrifter, som hele familien kan lave sammen her i juledagene. De viser, hvad der kan laves på forhånd, så det kan blive en afslappet højtid for alle.
Bageteltet er pyntet op til jul, og invitationerne er sendt ud. Paul, Mary, Mel og Sue er i julehumør, når de inviterer indenfor til julehygge i 'Den store britiske bagedyst'. Tidligere deltagere kigger forbi, og der skal selvfølgelig julebages til den helt store guldmedalje, når vi siger 'Merry Christmas'.
Bageteltet er pyntet op til jul, og invitationerne er sendt ud. Paul, Mary, Mel og Sue er i julehumør, når de inviterer indenfor til julehygge i 'Den store britiske bagedyst'. Tidligere deltagere kigger forbi, og der skal selvfølgelig julebages til den helt store guldmedalje, når vi siger 'Merry Christmas'.
Julen står for døren - også på Danmarks førende femstjernede hotel, Hotel d'Angleterre, og der bliver kælet for detaljen. Alt skal være perfekt, og bestyrelsesformand fru Remmen og hotellets kreative direktør, Alan Evensen, stiller store krav til årets julefacade. Følg livet på luksushotellet gennem hele det år, det tager at bygge den kæmpemæssige juleudsmykning. Vi er med på inspirationstur til New York, og når der skal shoppes juleudstyr i Frankfurt.
Hotel d'Angleterre er Danmarks førende femstjernede hotel. Her dyrkes detaljen, og alt skal være mere end i orden. Det ses især i den enestående juleudsmykning af hotellets facade. Følg livet på luksushotellet gennem hele det år, det tager at bygge den kæmpemæssige juleudsmykning. Vi er med, når baren skal pyntes med en engel på et halvt ton, julemenuen skal forberedes i hotellets Michelin-restaurant, og når ti isbjørne får tøj på.
Hotel d'Angleterre er Danmarks førende femstjernede hotel. Her dyrkes detaljen, og alt skal være mere end i orden. Det ses især i den enestående juleudsmykning af hotellets facade. Følg livet på luksushotellet gennem hele det år, det tager at bygge den kæmpemæssige juleudsmykning.
I tre programmer følger vi de travle juleforberedelser i tre af landets førende konditorier, La Glace og Dessertdragens Kageværksted i København og Le Gateau i Silkeborg. Hos La Glace skal juledekorationen i de store vinduer op. Vinduerne er et tilløbsstykke for både københavnere og turister, og det er konditorerne selv, der sætter liv og lemmer på spil for at skabe den smukke udsmykning. I Dessertdragens Kageværksted laver konditor Nanna Pørtner sin egen julepynt, der ikke bare er smuk, men også spiselig, og når butikken lukker, har Nanna sit helt særlige vagthold, der passer på butikken om natten. I Silkeborg går konditor Henrik Kudsk mindre op i julepynt og mere op i klejnebagning.
Tre konditorer slår dørene op til deres travle værksteder op mod jul, og jo tættere højtiden kommer, jo mere er der at se til. Der ligger et stort pres på Dessertdragen. Nanna skal lave ikke færre end 18 forskellige slags småkager, og midt i det hele tikker bestillingen på en stor bryllupskage ind. Hos La Glace gælder det stedets særlige julespecialitet, grantræet, inspireret af H.C. Andersens eventyr af samme navn - og også en lille smule inspireret af den dessert, som spises ved hoffet til jul. Henrik og hans konditorsvende i Le Gateau har travlt med at lave de mange bestillinger, og lærlingen Victoria får da også sin sag for.
Julespurten er sat ind hos de tre konditorer, og de sidste bestillinger fra både gamle såvel som nye kunder tikker stadig ind. La Glace har en særlig julespecialitet, en islagkage, som stamkunderne bestiller lige op mod jul, og som kræver meget af konditoren. Også i Silkeborg i Le Gateau skal der løbes stærkt, hvis det hele skal nås. Men hos Dessertdragen står den på smørrebrød - dog ikke som vi helt kender det. Nanna laver det nemlig af marcipan, og det ligner fuldstændig det, der i denne tid står på mange julefrokostborde.
Teamet får nok at se til, når tre nye arvestykker kalder på deres hjælp. Denne gang er det en særlig stol, et unikt strengeinstrument og en roulette.
Et meget gammelt arvestykke sætter teamet på prøve, da det skal samles. En legetøjskasse og et trommesæt bliver også fikset.
Der er lagt op til sjove hatte og fest, og på menuen står der lækre pølsehorn, festlige chokoladekager og farverige buffeter.
Chatsworth House planlægger en eventyrlig juleoplevelse for deres mange gæster, men hvad gør de, når både vejret og ubudne gæster udfordrer juleplanerne?
For at skabe en uforglemmelig jul, som Norfolk sent glemmer, er det hårdtarbejdende team på Holkham Hall i et kapløb med tiden. Vil de nå i mål med de ekstravagante juledekorationer?
Der er lidt for en hver smag i dagens budrunde, der byder på iranske kobberskåle, en samling vævningsgenstande og en gammel radiobil fra 1930’erne.
Dagens budrunde byder på et antikt stereoskop, en prototype på en racercykel og et mærkeligt, mystisk objekt. Men hvem af dagens købere gør et scoop?
Otte antikviteter er på plads i studiet, og det er vennerne Carl og Simon også. De åbner sæsonballet og forsøger at gætte, hvilken ting der er mest værd. Der er 500.000 svenske kroner på spil for de to loppemarkedsmakkere, når Renée Nyberg igen er vært på programmet, mens vurderingseksperten som altid er Karin Laserow.
Susanne og Tomor fra Öland elsker antikviteter, men om de også kan finde ud af at vurdere dem korrekt, det får vi at se nu. Vinder de 500.000 gode svenske kroner, skal de bruges på et bryllup.
Der mangler ikke udfordringer hos Angela og Steve, mens Abbie, Clive og Karen får installeret deres LED-dansegulv. Hos Anna og Edward truer et stort egetræ med at ødelægge bygningerne.
Angela og Steve må tænke ud af boksen, når de skal have monteret tre meter høje dobbeltdøre, og Edward lærer Anna nye gør-det-selv-tips, når der skal laves skinnende adgangsskilte til slottet.