En kunstner mod en politiker. To vidt forskellige verdener mødes om noget så jordnært som at krejle. Det er politikeren Naser Khader og kunstneren Kristian Hornsleth, der er tale om, og de får hjælp af holdkaptajnerne Annette Heick og Brian Lykke.
Er du til lopper, luksus og god underholdning, skulle du tage at se med, når Lasse Rimmer præsenterer guld og muligvis grønne skove - og ender med at kåre en krejlerkonge.
13-06 2024, Kl. 00.34: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Hele ugen har kendte danskere dystet om at svare lige i skabet, når Hans Pilgaard har quizzet dem i danskernes livsstil, vaner og uvaner. Nu finder vi ugens ultimative skabsekspert i den store ugefinale. Holdkaptajnerne er Christine Feldthaus og Christian Grau. Fortløbende episodenummer: 4:16
Holdkaptajnerne Line Kruse og Niels Olsen er klar til ugens finale, men hvem sidder ved deres sider? Som altid er Lasse Rimmer vært og klar til at kåre ugens krejlerkonge.
13-06 2024, Kl. 00.34: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
For tre år siden købte den tidligere servitrice Rachel vegetarrestauranten "Piccolo Teatro" i Paris, og sammen med sin bedste ven, Stephanie, forsøger hun at få de kødelskende franskmænd til at konvertere til grønsagsspisere. Gordon gælder sig til gensynet med Paris, hvor han selv har arbejdet i en årrække, men turen udvikler sig hurtigt til et af hans hidtil værste mareridt. Den brasilianske kok er ude af stand til at frembringe et spiseligt måltid, Rachel mangler både erfaring og motivation, og selv om hun mister 55.000 kr. om måneden, gider hun ikke holde åbnet til frokost. Hun begriber ikke, hvorfor Paris ikke har kastet sig over hendes kaninføde, men Gordon ved godt, hvad problemet er!
Kan man drive restaurant i et tidligere kapel i et kloster fra det 19. århundrede? Gordon mener godt, det kan lade sig gøre, men det kniber gevaldigt for den tidligere it-chef Scott, som ejer "The Priory" i Haywards Heath i Sussex. Der er steg på tilbudsmenuen i den "himmelske" restaurant, men kunderne er ældgamle, de spiser til halv pris, og maden er, for at bruge Gordons formulering, ad helvede til: genbrugskød, suppe i spandevis, syntetiske saucer samt en luddoven køkkenchef og et vrangvilligt personale. Gordon fyrer op under den kulinariske skærsild og forsøger at få Scott til at angre sine forretningsmæssige synder, men der skal et mirakel til, hvis "The Priory" skal overleve!