'Krejlerkongen' byder som altid på lækre lopper og anderledes antikviteter. Gæsterne denne gang er skuespiller Ditte Ylva Olsen og danser Morten Kjeldgaard, som kender hinanden rigtig godt fra 'Vild med dans'. Til at føre dem har vi holdkaptajnerne Annette Heick og Brian Lykke.
Hvis du aldrig har hørt om cigaretpiber i merskum, så er det på tide. Det er blot en af mange sjove ting, som skuespiller Jens Zacho Böye og tv-vært Bubber denne gang skal forsøge at prissætte i 'Krejlerkongen'. De får hjælp af holdkaptajnerne Annette Heick og Brian Lykke.
Skuespillerne Anna Stokholm og Jesper Groth kæmper om en plads i ugefinalen, når Hans Pilgaard lukker op for legetøjsskabet og slikskabet i quizzen 'Lige i skabet'. Vi kigger også nærmere på ejerskabet, men kan du gætte, om Jesper Groth har dekoreret sit hjem med et maleri af et grædende barn, eller har han en svaghed for g-strengstrusser? Og samler Anna Stokholm på drømmefangere for at få en bedre søvn? Holdkaptajnerne er Christian Grau og Christine Feldthaus. Fortløbende episodenummer: 3:16
Dan Rachlin er blevet bidt af en gal krejler. Det gælder ikke for hans modstander denne gang, tv-vært Ulla Essendrop, men kan hun vinde på kløgt?
Den tidligere antikvitetshandler Sandy og hendes to døtre, Helen og Laura, driver restauranten "Morgan's" nær Liverpool. Både beliggenheden og stedets smukke interiør burde kunne tiltrække det trendy lokale klientel. Men sådan er det ikke gået. Chefkokken Phil forsøger sig med det sidste nye inden for kogekunsten, men hans evner rækker bare ikke. Og Sandys manglende evner som bogholder er foreløbig resulteret i en gæld på over en million kr. Gordon Ramsay foreslår dramatiske ændringer, men det er så som så med personalets entusiasme. Da den nye frokostmenu skal planlægges, er Gordon f.eks. den eneste, der har gidet at stå ud af sengen!
Allan drømte engang om at blive til noget i Hollywood, men i stedet er han havnet i Brighton, hvor han driver "Ruby Tates". Restauranten, der ligger et stenkast fra stranden, serverer alt godt fra havet, men da Allan hader fisk, har han aldrig smagt noget fra sit eget menukort. Han holder sig langt væk fra køkkenet, hvor de to sure kokke, den rasende franskmand Alex og den lade australier Jamie, har forrygende travlt med at lave ingenting. Og der er ikke skyggen af en friskfanget, lokal fisk på spisekortet. Allan mister 15.000 kr. om ugen og burde være lykkelig over Gordons gode råd. Alligevel ender han med at smide den hjælpsomme Michelin-kok ud af restauranten.