Når det kommer til krejleri, så hjælper hverken vals eller vitser. Det er vilkårene for danser Thomas Evers Poulsen og skuespiller og komiker Henrik Lykkegaard, når de gæster 'Krejlerkongen'. Holdkaptajnerne denne gang er Brian Lykke og Annette Heick.
Vi kommer verden rundt med 'Krejlerkongen', for denne gang har Lasse Rimmer fundet ting fra Indien, Japan, England, Tjekkiet og selvfølgelig også fra gamle Danmark. Hvem skal så gætte værdien på disse ting? Det skal skuespillerne Ann Hjort og Michael Hasselflug sammen med holdkaptajnerne Brian Lykke og Annette Heick.
Vært Hans Pilgaard endevender danskernes skabe og hiver sjove ting frem fra hylderne, når vi igen skal quizze i danskernes livsstil, vaner og sære uvaner. Ugens holdkaptajner, Christine Feldthaus og Christian Grau, får selskab af Søs Egelind og Mads Vad, som begge er klar til at dyste i både kosteskabet, køkkenskabet og fællesskabet. Vi kigger også ind i deres personlige ejerskab, inden dagens dyst afgøres i mesterskabet. Fortløbende episodenummer: 1:16
Det er denne gang op til skuespillerne Esben Dalgaard og Adam Brix at vurdere, hvad det hele koster - men heldigvis får de solid opbakning fra holdkaptajnerne Line Kruse og Niels Olsen.
La Gondola. Turen går til Derby, hvor vi finder den skrantende italienske restaurant La Gondola. Stedet er som en tidslomme med en dødssyg 70'er-menu, Gardisette-gardiner og blæst for kunder. Daniela købte stedet af sentimentale årsager, for det var her, hun blev gift. Men kærligheden har gjort hende blind, for La Gondola er en på alle måder synkefærdig skude! Personalet lyver, og det der er værre. Kokkene gider ikke lave mad - og selv om de gjorde, ville de ikke være i stand til at frembringe en nogenlunde spiselig menu. Kan Gordon redde La Gondola fra at gå til bunds med mand og mus?
"La Parra de Burriana" ved den spanske solkyst ejes af den 26-årige, tidligere natklubmanager Laurence. Selv om hans kulinariske evner er begrænsede, er der alligevel hele 72 retter på menukortet - bl.a. rejer i hvidløg med chokoladesauce. Og der er noget særligt over stedets middelhavs-menu: der er ingen, der gider spise den! Kebabben er rå, restauranten er overbooket, ventetiden uendelig, og der er hundelort på gulvet. Der er nok at rette op på for Gordon Ramsay, men kan han få stedet på ret køl på blot en enkelt uge?