04-07 2024, Kl. 00.39: Programmet fik ændret sin(e) billede(r)
De er oplægsholdere, forfattere - og svigerinder. De elsker begge design, antikviteter og kunst. Se, hvordan Brita Zackari og Lotta Lundgren klarer sig.
04-07 2024, Kl. 00.39: Nyt program
Allan drømte engang om at blive til noget i Hollywood, men i stedet er han havnet i Brighton, hvor han driver "Ruby Tates". Restauranten, der ligger et stenkast fra stranden, serverer alt godt fra havet, men da Allan hader fisk, har han aldrig smagt noget fra sit eget menukort. Han holder sig langt væk fra køkkenet, hvor de to sure kokke, den rasende franskmand Alex og den lade australier Jamie, har forrygende travlt med at lave ingenting. Og der er ikke skyggen af en friskfanget, lokal fisk på spisekortet. Allan mister 15.000 kr. om ugen og burde være lykkelig over Gordons gode råd. Alligevel ender han med at smide den hjælpsomme Michelin-kok ud af restauranten.
04-07 2024, Kl. 00.39: Nyt program
For tre år siden købte den tidligere servitrice Rachel vegetarrestauranten "Piccolo Teatro" i Paris, og sammen med sin bedste ven, Stephanie, forsøger hun at få de kødelskende franskmænd til at konvertere til grønsagsspisere. Gordon gælder sig til gensynet med Paris, hvor han selv har arbejdet i en årrække, men turen udvikler sig hurtigt til et af hans hidtil værste mareridt. Den brasilianske kok er ude af stand til at frembringe et spiseligt måltid, Rachel mangler både erfaring og motivation, og selv om hun mister 55.000 kr. om måneden, gider hun ikke holde åbnet til frokost. Hun begriber ikke, hvorfor Paris ikke har kastet sig over hendes kaninføde, men Gordon ved godt, hvad problemet er!
04-07 2024, Kl. 00.39: Nyt program
Kan man drive restaurant i et tidligere kapel i et kloster fra det 19. århundrede? Gordon mener godt, det kan lade sig gøre, men det kniber gevaldigt for den tidligere it-chef Scott, som ejer "The Priory" i Haywards Heath i Sussex. Der er steg på tilbudsmenuen i den "himmelske" restaurant, men kunderne er ældgamle, de spiser til halv pris, og maden er, for at bruge Gordons formulering, ad helvede til: genbrugskød, suppe i spandevis, syntetiske saucer samt en luddoven køkkenchef og et vrangvilligt personale. Gordon fyrer op under den kulinariske skærsild og forsøger at få Scott til at angre sine forretningsmæssige synder, men der skal et mirakel til, hvis "The Priory" skal overleve!