'Toppen af poppen' sæson 13 har premiere på TV 2 Play lørdag 3. februar og på TV 2 søndag 4. februar 2024.

Program 1 - Jonah Blacksmith

Syv kendte artister og sangskrivere rejser til Harboøre, hvor de fortolker hinandens musik og fortæller historierne bag sangene. Dagens hovedpersoner er brødrene Simon og Thomas Alstrup fra bandet Jonah Blacksmith. Vi starter i brødrenes bedstefars gamle jagthytte, hvor de tager os helt ind til DNA'et i bandet - familie. Medina, Peter Sommer, Mekdes og Dopha kaster sig ud i årets første fortolkninger rundt om bordet, og aftenen slutter af med, at Anne Linnet overrasker de andre artister med en helt særlig godnatsang.

Program 2 - Anne Linnet

Artisten i den varme stol i dag er Anne Linnet, som til sin egen overraskelse formodentligt er danmarkshistoriens mest produktive sangskriver. Anne fortæller om en af de største danske sange, 'Tusinde Stykker', som faktisk lå gemt i en skuffe i 18 år, før hun udgav den. Der er nerver på spil hos de andre artister, fordi de alle har den dybeste respekt for Anne og hendes karriere.

Program 3 - Mekdes

Denne gang er det blevet Mekdes' tur til at sidde for bordenden. Hun er meget 'starstruck' over at få lov til at sidde til bords med så store stjerner, og hun glæder sig meget til at høre, hvad de har fundet på. Og så får Jonah Blacksmith sat gang i de store følelser hos Mekdes med deres fortolkning. 

Program 4 - Peter Sommer

Dagens hovedperson er trubaduren Peter Sommer. Han er født i 8660 Skanderborg, og han er en artist, der har vundet et hav af danske hæderspriser. Peter glæder sig til dagen, da han er spændt på de sangvalg, de andre har taget. Artisterne er også en tur på VLTJ-toget, og om aftenen føler Peter, at Anne Linnet har hjulpet ham med at skrive en sang færdig.

Program 5 - Dopha

Det er en ny dag - og det er blevet Dopha-dag. Hun fortæller om, hvordan det hele startede med et karaokeanlæg og store drømme på børneværelset i Romalt. Og hvordan det var pludselig at stå på Roskilde Festival og spille. Koncerten om aftenen byder på en overraskelse, som Dopha ikke havde set komme!

Program 6 - Medina

Siden Medina var med sidst, har hun fået to børn og er blevet gift. I programmet åbner hun op for den hårdeste periode i sit liv og fortæller om, hvordan hun er kommet derhen, hvor hun er i dag, hvor hun har det godt. Det bliver et brag af musikalske oplevelser, når årets sæson af 'Toppen af Poppen' bliver rundet af. 

7. juni 2023: Store ændringer i på vej i den kommende sæson af 'Toppen af poppen'.