Da Nicki Bille fik en skade i benet, og hans karriere som professionel fodboldspiller blev sat på hold, udløste det en gigantisk livskrise. At være fodboldspiller var nemlig ikke kun hans arbejde og hans økonomiske fundament, men også en stor del af hans identitet og selvbillede. Det bragte ham helt ud af balance og ind i en nedadgående spiral, der endte i alkoholisme, stofmisbrug, hjemløshed, fængselsstraf og et skud i armen, der næsten kostede ham livet. Siden har han kæmpet en kamp for at komme på benene igen og få styr på sit liv. 

Nu har Nicki afsonet sin straf og har brugt tiden i fængslet på afvænning og på at finde indre ro. Og mindst lige så vigtigt: Han har affundet sig med, at karrieren som professionel fodboldspiller er slut. Nu har han hjertet sat på at blive fodboldtræner - og Værebro Boldklub er villig til at give ham en chance.

I fem nye afsnit af 'Nicki Bille - Sidste chance' følger vi Nickis kamp for at få et stabilt liv. Med en ny livsdrøm og en krop, der ikke er fuld af alkohol og stoffer, ser det måske ud til at kunne lykkes. Men der kommer til at være bump på vejen, for hverdagen er grå og kedelig uden fest, penge og distraktioner, og Nicki bærer rundt på meget skyld og mange traumer. Spørgsmålet er, om han nu er stærk nok til at komme igennem modgangen og konfrontere sine traumer uden at falde tilbage i gamle selvdestruktive mønstre og et liv med kaos og misbrug?

 

 

Se 'Nicki Bille - Sidste chance' på TV 2 PLAY - nye afsnit fra mandag 7. juni