Branco er en af de mest populære og streamede artister i hele Skandinavien. Han har lavet musik i ti år og står bag et utal af hits, men har alligevel formået at holde sig væk fra pressens søgelys. Han giver sjældent interviews, og selvom han er meget aktiv på de sociale medier, værner han om sit privatliv. Nu fortæller Branco med egne ord sin historie til offentligheden i en ny dokumentarserie i fem afsnit, hvor han samtidig reflekterer over sin opvækst, sit liv og sin bemærkelsesværdige karriere. 

Ti års succes

Det lå ikke i kortene, at Branco skulle blive blandt de mest streamede kunstnere i Skandinavien eller gå nummer ét med flere af sine albums. Opvæksten i Albertslund har trukket dybe spor ind i hans musikalske univers, og kampen for at bryde med den kriminelle løbebane har givet Branco både inspiration og motivation. Efter en skudepisode vendte Branco og holdet bag ham - bestående af hans højre og venstre hånd, Miklo og Sami - den kriminelle fortid ryggen og helligede sig musikken.

Bag om Branco

Dokumentarserien tager sin begyndelse netop i Albertslund, men vi kommer også med til Mykonos i Grækenland, hvor Branco kan have 100 % fokus på at skabe sit nye album '10 years'. Men hvordan overgår man sig selv efter ti års succes? Hvordan undgår man at blive påvirket af alle andres forventninger? Og hvordan håndterer man balancen mellem musikken og det er at være far og familiemenneske?

- Hvis du spørger mig, hvad prisen for min succes er, så er det, at jeg ikke har været der så meget med mine børn igennem de sidste ti år, som jeg kunne have været, siger Branco, der værner om sin familie. Derfor er de tre børn også sløret i serien, mens hans kone ikke medvirker.

- De skal sløres, fordi jeg har valgt det her liv. Jeg har valgt at være offentlig og tage alt det, der følger med. Det har de ikke. Det, man har allerkærest, det er nok det, man pakker længst væk i bankboksen, siger Branco.

Motivationen

Men Branco har også en anden familie. Holdet omkring ham. Hans 'brødre'. Branco og hans højre og venstre hånd, Miklo og Sami, har kendt hinanden siden teenageårene og holder stadig sammen den dag i dag. De driver i fællesskab alt rundt om Branco - fra sociale medier til at signe nye artister til deres pladeselskab, BMB. Det, der driver dem, er motivationen - til at skabe og til at motivere andre unge mennesker. Det flashy liv, man kan følge på Brancos sociale medier, har et klart budskab til de unge mennesker, der drømmer om 'at blive til noget': Når Branco kunne komme til tops, kan de også.

- Vi var aldrig begyndt at lave musik, hvis vi var født med en guldske i munden. Selvfølgelig bliver vi ældre og udvikler os og bliver bedre som mennesker. Vi overvejer også - ikke bare som musikere, men som mænd - vores tekster. Vi vil gerne sende nogle gode signaler med det, vi laver - især når jeg ser den ulykkelige situation, som mange unge mennesker står i, siger Branco.

Læs mere om 'Branco - en ny begyndelse' her