Zulu vært for Gumball 3000-event

TV 2 Zulu er vært, når Hollywood-ikoner og internationale rockstjerner søndag 2. maj besøger Tivoli i forbindelse med årets Gumball 3000.


Gumball 3000 er et utraditionelt rallyløb. Det handler ikke om at være hurtigst – til gengæld skal man gøre det med stil, og det vrimler med celebrities, med rigmænd og med toptunede Porscher, Ferrarier og Bentleyer, der kan bringe drengerøven frem i de fleste. Og nu kan du komme tæt på det fascinerende og bemærkelsesværdige bilvæddeløb, når TV 2 Zulu søndag 2. maj er vært for en Gumball 3000-event i Tivoli.

Allerede klokken 11 starter aktiviteterne ved skateboard-rampen ved Pantomine Teatret, hvor interesserede kan lære at stå på skateboard. Fra klokken 16 kan man opleve Danmarks bedste skatere og dj's fyre den af på rampen - og det er også her, man kan opleve den legen-dariske skater Tony Hawk, når han - som en del af Gumball-showet ved 19-tiden ankommer til Tivoli sammen med resten af de 120 køretøjer. Her kan man se de imponerende køretøjer og få et glimt - og måske et billede - af de internationale kendisser. Og dem er der mange af.

Gumball 3000 har i år dansk deltagelse, idet Zulu stiller op med en bil, hvor komikerne Jonas Smith, Geo og Magnus Millang vil gøre alvor af tv-kanalens motto ”taking it to the streets”. De tre danske komikere får selskab af skuespillerne David Hasselhoff og Michael Madsen, musiklegenderne Xzibit, Eve, Bun B, Cypress Hill’s DJ Muggs og Mick Jaggers datter, Jade, og supermodellen Jodie Kidd.

Selve løbet starter i London 1. maj, hvorefter Team Zulu, sammen med de andre Gumball 3000-deltagerne, kommer i gennem ni storbyer frem til målstregen på Times Square i New York fredag 7. maj. København er første stop i det 3.000 miles lange rally på offentlige veje, som også inkluderer en flyvetur fra Stockholm til Boston.

De tre Zulu-komikere vil under den otte dage lange tur være flankeret af et kamerahold, og optagelserne fra Gumball 3000 vil ende i en tv-serie, som vises på TV 2 Zulu til efteråret.

Gumball-eventen i Tivoli afsluttes i bedste rockstil, når det danske rockband ”The Floor Is Made of Lava” går på scenen på Plænen klokken 22.

Se trailer for eventen her - og besøg løbets officielle hjemmeside her.