Zulu-drengerøve vil lege med seerne i efteråret

Fem nye danske programmer har premiere på TV 2 Zulu på bare otte dage.

Michael Schøt, Elias Ehlers og Morten Wichmann giver seerne en daglig dosis "Zulu News" fra mandag 10. september. (Fotos: Jesper Skoubølling / TV 2)


Zulu går all in i primetime med nyskabende og skæve programmer, og på bare otte dage præsenterer kanalen hele fem forskellige af slagsen.

Se med, når Brian Holm gør landevejene usikre i forsøget på lære en flok indvandredrenge at cykle i programserien “Team Zulu”, og når kanalen - på sin helt egen zuluske måde - tager aktuelle emner op eller inddrager seerne i programmerne ”Zulu News”, ”Zulufonen” og ”Dybvaaaaad”. Sidst, men ikke mindst vil kanalen tage det første spadestik til en ny sitcom, som seerne skal være med til at skrive!

Zulu får sine egne breaking news
I ”Zulu News” og ”Dybvaaaaad” kommenterer TV 2 Zulu livet i Danmark, hvad enten det drejer sig om aktuelle nyheder fra ”virkeligheden” eller ugens kendis- og reality-stof. Hver mandag til torsdag twister ”Zulu News” den klassiske nyhedsformidling og koger comedy-suppe på det, branchen elsker at kalde breaking news. Din daglige dosis “Zulu News” præsenteres af vært og komiker Michael Schøt og hans skarpe reportere, komikerne Elias Ehlers og Morten Wichmann.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan et kedeligt nyhedstelegram kan blive til guf i hænderne på de her drenge, der har drømt om at få lov til at lave nyhedssatire, siden de fik bleen af. Det bliver skønt at se Zulu blande sig i debatten på de politiske og samfundsmæssige skrå brædder. Forhåbentlig får vi mulighed for at køre dagsordenen lidt af sporet en gang imellem, siger TV 2 Zulus kanalchef, Maiken Wexø. 

Se links til trailere for "Zulu News" her: Zulu News "Mærsk" - Zulu News "Fax" - Zulu News "Thorning" og Zulu News "Basket".

 

Få det ugentlige reality-tjek med Tobias Dybvad fra mandag 10. september på TV 2 Zulu.


”Dybvaaaaad” griller kendisser
Er du mere til reality-tv end news, sørger Zulu for at holde dig opdateret på reality-stjernernes pinligheder, når komikertalentet Tobias Dybvad hver mandag i ”Dybvaaaaad” griller danskernes yndlings-“hade”-kendisser over sin helt egen sagte satiriske ild.

- Fordi mange har et had/kærlighedsforhold til reality, er det et taknemmeligt stofområde at gøre grin med. Og så er det et oplagt tema til et ugeaktuelt program, fordi der er så meget reality i sendefladen og dermed en evig strøm af inspiration, siger Tobias Dybvad.

Se "Dybvaaaaad"-trailer her.

Seernes livsvigtige bagateller i ”Zulufonen”
TV 2 Zulu vil også i øjenkontakt med sine seere, og det bliver der rig mulighed for i ”Zulufonen”. Programmet er kanalens bud på en seerbrevkasse, hvor intet dilemma er for stort, og kun meget lidt er for småt til at blive vendt og drejet af Zulus skarpe panel bestående af bl.a. Mathilde Norholdt, Karsten Green og Mikkel Malmberg flankeret af branchens bedste komikere og alle Zulus sjove venner.

I live-udsendelserne hver mandag til onsdag er ”Zulufonen” parat til at vikle seerne ud og ind af komplicerede problemstillinger, og i lørdagens weekend-special vil man kunne stille spørgsmål om livsvigtige bagateller til en helt særlig “celebrity-guest”, som vil hjælpe seerne på baggrund af egne erfaringer.

Se "Zulufonen"-trailer her.

Seernes indvolveres i Zulus kommende sitcom
I september inviterer TV 2 Zulu også - som noget helt nyt - seerne til at hjælpe med at forme kanalens kommende sitcom ”SJIT Happens”, der handler om venskab, sex og livet blandt fem roommates på Vesterbro.

Søndag 9. september vises et smugkig af et pilotafsnit, hvorefter seerne opfordres til at indsende sjove historier fra deres eget liv, som vil blive brugt som inspiration til manuskriptet på den nye venne-serie. Seriens cast tæller bl.a. komikerne Nikolaj Stokholm og Ruben Søltoft og skuespilleren Stephania Potalivo.

- “SJIT Happens” er et projekt, der har været længe undervejs, og vi har store forventninger til serien. Det er lykkedes at samle en flok sjove og sympatiske unge mennesker i et cast, som vi tror på, at seerne kan identificere sig med. De bedste sitcoms handler om de små ting i livet, vi alle genkender fra vores hverdag, og derfor er det helt oplagt at få målgruppen til selv at komme med input, siger Maiken Wexø.

Cykelveteranen Brian Holm skal i et helt nyt Zulu-program lærer ni indvandrerdrenge den ædle cykelsport. Fra mandag 10. september.


”Team Zulu” - verdens værste cykelhold
I efteråret springer TV 2 Zulu desuden ud med sit helt eget cykelhold ”Team Zulu” bestående af ni indvandrerdrenge, der klart foretrækker at cruise i en pimpet BMW frem for at iføre sig cykeltrikoter og cykelhjelme.

Hver mandag kan man følge verdens værste cykelhold og finde ud af, om det lykkes deres træner, cykellegenden Brian Holm, at gøre drengene klar til den ultimative udfordring: At forcere det berygtede bjerg Alpe d’Huez.

Se "Team Zulu"-trailer her.

------------------------------------------

”Zulufonen” har premiere mandag 3. september kl. 22.00, mens ”Zulu News”, ”Team Zulu” og ”Dybvaaaaad” har premiere mandag 10. september. Der er smugkig på ”SJIT Happens” søndag 9. september kl. 22.35 – lige efter aftenens ”Zulu Comedy Galla”.