Zulu Comedy Festival er tilbage

Martin Brygmann bliver vært for gallashowet Zulu Comedy Galla.

Martin Brygmann bliver vært for gallashowet Zulu Comedy Galla.


Zulu Comedy Festival er tilbage for fuld knald i København i dagene 28. august – 5. september, og billetsalget til de mange comedy-arrangementer er allerede i gang.

På Comedy-festivalens anden dag, søndag 29. august, danner Operaen ramme om Zulu Comedy Galla, hvor værten Martin Brygmann med sin underfundige humor vil dirigere et festfyrværkeri af live-optrædener, sketchshows og overraskelser samt uddelingen af Läkerol Talentprisen og kåringen af Årets Komiker.

- Jeg glæder mig som en lille, lumpen slagterhund til at guide hele Danmark igennem humorens og comedyens vildnis, siger en veloplagt Martin Brygmann om sin forestående værtsrolle på gallashowet.

Flere end 100 arrangementer
Zulu Comedy Festival har haft vokseværk og kan i sit andet leveår præsentere over 100 arrangementer til en kulturbegivenhed, der mønstrer et stjernehold af topnavne fra både den danske og udenlandske comedy-branche samt en masse unge, talentfulde komikere. 

Ugens mange shows foregår på små og store scener i København og byder blandt andet på impro, open mike, onemanshows, comedy-film, storytelling, DM i standup og premierer på comedy-film fra Danmark og udlandet. Blandt de mange tilbud kan man se premiere på Brian Mørks og Simon Juls nye onemanshows og se Rune Klan, Omar Marzouk m.fl. præsentere spritnye shows. Du kan også opleve Anders Lund Madsen, Anders Breinholt, Rasmus Botoft, Carsten Bang, Thomas Wivel, Gordon Kennedy, Geo og Christian Fuhlendorff give den fuld skrue i shows, der når langt ud over scenekanten.

- Sidste år var vi rigtigt spændte på, om København kunne trække en comedy-event af denne kaliber, men de fyldte sale talte deres eget sprog. Med dette års imponerende line-up af komikere og arrangementer beviser vi endnu engang, at TV 2 Zulu er mere end tv. Vi udgør en central platform for den danske comedyscene, siger programchef Maiken Wexø, TV 2 Networks.

Alternative kanalrundfarter allerede nu
Hvis man ikke kan vente til slutningen af august, kan man allerede nu få en forsmag på festivalen. Udvalgte komikere vil nemlig på skift agere guider på fabelagtige og uforudsigelige kanalrundfarter med Zulu Canal Tours. Zulus alternative kanalrundfarter er allerede startet og vil sejle fra Nyhavn i hele sommerperioden og under selve festivalen. Se mere på zulu.dk.

Hele programmet for Zulu Comedy Festival 2010 findes på www.zulu.dk, hvor der også kan købes billetter.