Verdensstjerner til ”Top Charlie i PARKEN”

Schlagerkongen Hansi Hinterseer og ”Mr. Grand Prix” Johnny Logan vil være blandt de optrædende ved ”Top Charlie i PARKEN”.

Hansi Hinterseer kommer på scenen lørdag 12. maj under "Top Charlie i PARKEN". (Foto: Ali Schafler / TV 2)


Der er endnu mere god musik i vente til gæsterne til årets største dansktopfest ”Top Charlie i PARKEN”. TV 2 Charlie er stolt af at kunne præsentere to internationale stjerner, der sammen med cremen af dansktoppen skal levere et fest-brag i PARKEN.

- Jeg mener, at ”Top Charlie i PARKEN” har gjort et kæmpe scoop med Hansi Hinterseer og Johnny Logan. Der er for mig ingen tvivl om, de to herrer vil give hele koncerten et pift. Det er en stor cadeau til alle de optrædende, at de nu får chancen for at være i selskab med et par internationale stjerner, som man selvfølgelig vil gøre sit yderste for at leve op til, lyder det fra Keld Heick, der sammen med Anne Herdorf er vært for det store show.

Johnny Logan og Keld Heick fotograferet i forbindelse med en tidligere udgave af "Top Charlie". 11. og 12. maj mødes de igen - denne gang til "Top Charlie i PARKEN". (Foto: Per Arnesen / TV 2)


En ære at få Hinterseer og Logan på scenen
TV 2 Charlie har i forvejen samlet cremen af dansktoppen, og nu er det lykkedes at udvide musiktilbuddet med de to store internationale kunstnere Johnny Logan og Hansi Hinterseer. Den irsk/australske sanger Johnny Logan optræder begge dage, mens østrigske Hansi Hinterseer optræder udelukkende om lørdagen, hvor ”Top Charlie”-koncerten optages til tv.
 
- På TV 2 Charlie er vi meget beæret over, at de to store internationale stjerner Johnny Logan og Hansi Hinterseer har sagt ja til at optræde til ”Top Charlie i PARKEN”. De to herrer er et fantastisk supplement til det i forvejen spektakulære musikprogram. Muligheden for at få Hansi Hinterseer kom pludseligt, og vi kunne simpelthen ikke lade være med at slå til. Hansi Hinterseer er en meget ombejlet sanger, og vi har flere gange prøvet at få ham på TV 2 Charlie. Da det pludselig kunne lade sig gøre, var vores svar naturligvis et klart JA, siger kanalchef for TV 2 Charlie, Maiken Wexø

Ud over Johnny Logan og Hansi Hinterseer kan gæsterne til ”Top Charlie i PARKEN” se frem til at høre ørehængere fra Keld & Hilda, Dorthe Kollo, Brødrene Olsen, Dario Campeotto, Richard Ragnvald, Søren Poppe, Anne Herdorf, Klaus & Servants, Fede Finn og Funny Boyz, Kirsten & Søren og husbandet Sweethearts.

Vært Keld Heick fotograferet under sidste års "Top Charlie i PARKEN". (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Den irsk/australske sanger Johnny Logan blev for alvor kendt, da han i 1980 vandt det internationale Melodi Grand Prix med hittet ”What’s Another Year”. Siden har han skrevet yderligere to vindersange til den prestigefyldte sangkonkurrence. Johnny Logan har vundet stor popularitet i Danmark og har flere gange optrådt i ”Top Charlie” på TV 2 Charlie. 

Schlagerkongen Hansi Hinterseer fik sin debut i 1994 med hitsinglen "Du hast mich heut' noch nicht geküsst". I 2009 fik danskerne for alvor øjnene op for den charmerende østriger, da han udgav albummet ”The Danish Collection”, der røg direkte ind på førstepladsen på den danske hitliste foran Rasmus Seebach, Medina og Lady Gaga. 

”Top Charlie i PARKEN” finder sted fredag 11. og lørdag 12. maj. Der er stadig ledige billetter, som kan købes på billetlugen.dk, i FONA-butikker eller på tlf. 70 263 267.