TV 2s nyheder på Twitter

TV 2 leverer nu også sine breaking news på Twitter, der er et mikro-blogging-univers, hvor brugerne sender korte beskeder til hinanden.

Normalt får brugere af mikro-blogging-tjenesten Twitter beskeder fra deres venner, der kort fortæller, hvad de laver, men nu kan Twitters brugere også få leveret breaking news direkte fra tv2.dk.

twitter.com/tv2breaking kan man tilmelde sig til at følge TV 2s nyhedstjeneste, og så vil man fremover modtage alle breaking news fra tv2.dk på sin computer eller sin mobiltelefon. Når man modtager overskriften, får man også et link til nyheden på tv2.dk, så man kan læse mere.

Twitter er endnu ikke kæmpestort i Danmark, men alligevel glæder Carsten Folke Møller, souschef i TV 2 NET, sig over, at TV 2 er med på den nyeste mode.

- Det er en relativt ny kommunikationsform, som vi hopper med på, selv om det ikke er kæmpestort i Danmark. Men det er en ny måde at udnytte indhold, vi allerede producerer, og en ny måde at servicere vores brugere med breaking news, og det glæder vi os altid over at kunne gøre, siger han.

Twitter er en onlinetjeneste, hvor man sender små beskeder til sine venner. Filosofien bag tjenesten er, at venskaber bygger på deling af oplevelser og tanker i nuet, og at relationen ikke afhænger af hvor meget, der deles. En Twitter-besked er begrænset til 140 tegn, så de kan sendes som en sms.