TV 2 Zulu stormer ind på skærmen lørdag aften

TV 2 Zulus første udgave af lørdagsunderholdningen ”Argh! Det gjorde jeg bare ikke’” blev set af 302.000 og er dermed et af Zulus mest sete programmer nogensinde.


Zulus første forsøg med lørdagsunderholdning blev en stor succes ved premieren lørdag 24. september, hvor hypnoseshowet ”Argh! Det gjorde jeg bare ikk’” blev set af 302.000 seere i gennemsnit og havde over 375.000 seere, da der var flest. Programmet er dermed et af TV 2 Zulus mest sete programmer.

- Vi tog en chance med en genre, som vi ikke har stor erfaring med på Zulu. Strategien med ”Argh! Det gjorde jeg bare ikk’” var at sikre Zulu en solid plads blandt weekendens underholdningstilbud. Denne strategi har båret frugt, og det glæder mig utroligt meget, siger kanalchef Maiken Wexø, TV 2 Zulu, som i de seneste mange sæsoner har opnået flere rekorder i Zulus seertilslutning:

- Efteråret 2010 blev Zulus bedste efterår nogensinde, foråret 2011 var kanalens bedste forår, og 2011-sommeren var den seermæssigt bedste for Zulu nogensinde. Og nu er vi rigtigt godt i gang med efterårssæsonen, siger Maiken Wexø.

”Argh! Det gjorde jeg bare ikk’” havde ikke alene mange seere lørdag aften. Premieren blev genudsendt søndag klokken 22.35, og her så 111.000 danskere med.

I ”Argh! Det gjorde jeg bare ikk’” på lørdag 2. oktober er Steffen fra København aftenens hovedperson hos vært Mads Vangsø. Steffen vågner op midt i tv-showet og erfarer, at han har scannet købmandsvarer med øjnene, deltaget i verdens hurtigste speeddate, optrådt med Danmarks mest fesne rockband og arbejdet som hamrende ordblind tatovør. Hvis Steffen kan huske eller gætte, hvad pokker han har lavet, belønnes han til gengæld med en vild rock'n roll-drømmerejse.

Se klip fra programmet med Steffen her: http://www.youtube.com/watch?v=HUsc9s6nD1M

Seertopscoreren hos TV 2 Zulu er ”Zulu Comedy Galla 2011”, der blev sendt for få uger siden. Dette program blev set af 371.000 og er kanalens mest sete program nogensinde.