TV 2 Zulu markerer Halloween

Kanalen har dansk tv-premiere på den amerikanske gyser "Saw 2" og sender prisuddelingen "Scream Awards".

Rosario Dawson er blandt de mange gæster til Scream Awards 2008.

Halloween er gysets fest, og det markerer TV 2 Zulu fredag 31. oktober med både tv-premiere på den amerikanske gyser "Saw 2" og visning af prisuddelingen "Scream Awards".

I "Saw 2" efterforsker kriminalbetjenten Eric Matthews (Donnie Wahlberg) et grusomt mord og opdager, at det er den psykopatiske seriemorder Jigsaw, som har været på spil igen.

På gerningsstedet finder han spor, der leder ham til Jigsaws tilholdssted, men her finder han ud af, at han selv er blevet en del af Jigsaws morderiske spil. Jigsaw holder nemlig Erics søn og syv andre personer fanget i rum et ukendt sted og har givet dem nervegas. Hvis de ikke får et antimiddel mod den giftige gas inden to timer, dør de alle - og så starter et desperat kapløb med tiden.

Prisuddelingen "Scream Awards"
Efter filmen sender TV 2 Zulu prisuddelingen "Scream Awards 2008". De bedste af de bedste inden for horror, sci-fi, fantacy og tegneserier mødes i The Greek Theatre i Los Angeles til den årlige uddeling af de eftertragtede priser.

Værten er Greg Grunberg, som spiller Matt Parkman i tv-serien "Heroes", og blandt de mange gæster er Kate Beckinsale, Rosario Dawson, Anthony Hopkins, Milla Jovovich, Winona Ryder, Liv Tylerl, Marvel-legenden Stan Lee, rock-ikonet Ozzy Osbourne med hele familien, Marilyn Manson og Ron Pearlman.

Batman-filmen "The Dark Knight" er nomineret til hele 21 priser, og blandt de andre nominerede film er "Hellboy II: The Golden Army", "Cloverfield", "The Incredible Hulk" og "Wanted". Blandt de bands, der optræder til prisuddelingen, er Smashing Pumpkins og pop-sensationen Kerli.