TV 2 NET lancerer TVTID.DK: Alt om tv på alle kanaler

Danskerne får en ny og omfattende tv-guide på nettet, der giver overblik, information og inspiration om de bedste tv-tilbud - fra alle kanaler.

Direktør for indhold i TV 2 NET, Gregers Wedell-Wedellsborg.

TV 2 NET lancerer nu den ultimative tv-guide på nettet. Sitet hedder TVTID.DK og er en ny form for tv-guide, der henvender sig til alle, der interesserer sig for, hvad fjernsynet bringer i dag, i morgen og i frem-tiden på alle kanaler. Overskrifterne for TVTID.DK er overblik, information og inspira-tion.

- TVTID.DK lægger vægt på at give information og inspiration om alle kanalers tilbud. Vi vil have tophistorier om de bedste programmer og de mest interessante tv-personer, uanset om de kan ses på DR, TV 2, TV3 eller Discovery, siger redaktør på TVTID.DK, Claus Larsen.

TVTID.DK indeholder blandt meget andet en lettilgængelig programoversigt, hvor man kan lave sin egen personlige programplan en hel uge i forvejen og få detaljerede oplysninger om de enkelte programmer.

- Med få klik kan man tilpasse TVTID, så den er mest relevant for én selv og passer nøjagtigt til ens kanaludvalg og smagsløg. Vi kommer med anbefalin-ger og giver inspiration, og hvis man f.eks. har børn, gør TVTID.DK det supernemt at finde ud af, hvor og hvornår der sendes godt fjernsyn for hele familien, siger Claus Larsen.

Den nye tv-guide tilbyder danskerne et bedre og meget brugervenligt over-blik over alle kanaler – også de helt små nichekanaler. Hver dag vil TVTID.DK anbefale en række programmer fra alle danske kanaler og tilbyde programtrailere og andet audiovisuelt indhold. Man kan også dagligt læse de seneste nyheder om tv og om kendte tv-personligheder og se features om forskellige tv-relaterede emner, ligesom der er blogs om tv på TVTID.DK.

- Der kommer flere og flere nye kanaler, flere tv-tilbud og en masse nye muligheder for at se tv, når man selv vil. Det bliver en farverig jungle, og vi har lavet TVTID.DK for at gøre det nemt for folk til at finde vej, siger direktøren for indhold i TV 2 NET, Gregers Wedell-Wedellsborg.