Top Charlie-fest i PARKEN

TV 2 Charlie inviterer til Danmarks største dansktop-fest lørdag 14. maj 2011 i Danmarks nationalarena PARKEN.

Den folkekære "Top Charlie"-vært, Keld Heick, er selvfølgelig også vært ved Top Charlie-festen i PARKEN 14. maj 2011.


Med en perlerække af de populære dansktop-stjerner, der udgør Top Charlies faste musikensemble, er der lagt op til et brag af en dansktop-fest i PARKEN lørdag 14. maj 2011.
 
 - TV 2 Charlie er den tv-kanal, der har bragt dansktoppens bølgende toner tilbage i de danske stuer med musikprogrammer som ”Top Charlie”, ”Fællessang” og ”Mig og mine sange”. Den stigende popularitet, som disse stemningsfulde musikprogrammer nyder, viser med al tydelighed, at vi har fat i den rigtige ende. Og da vi på Charlie elsker at invitere til underholdning og medrivende musik, er det nærliggende for os at skrue op for volumen og invitere danskerne til en gigantisk fest med de største dansktopnavne, der udgør Charlies faste entertainere, siger Maiken Wexø, programchef for TV 2 Charlie.

”Top Charlie”s hyggelige atmosfære i Damhuskroens intime lokaler vil således blive overført til PARKEN 14. maj, hvor rødternede duge, mad og vin samt et stort dansegulv vil skabe rammerne for en uforglemmelig aften med sang og dans til tonerne af dansktopmusik, når det er allerbedst.

Keld Heick glæder sig
Værten Keld Heick ser frem til en stor festdag for alle, der kan lide en ørehænger i godt selskab.

- Jeg glæder mig til den store begivenhed i PARKEN, hvor vi forhåbentlig vil opleve, at tribunerne giver genlyd af populære sange – ikke kun sunget af kunstnerne på scenen, men også af et feststemt og medlevende publikum, siger han.

De heldige gæster til ”Top Charlie i PARKEN” vil genhøre populære hits fra de største dansktopnavne. Ud over husorkestret Sweethearts vil man kunne opleve musikalske indslag fra blandt andre værten Keld Heick og hans hustru Hilda Heick, Kandis, Dorthe Kollo, Dario Campeotto, Johnny Reimar, Jacob Haugaard, Susanne Lana, Fede Finn & Funny Boyz, Bjørn Tidmand, Torben Lendager, James Rasmussen Trio, Klaus & Servants og Søren & Kirsten.

Dansktop-temauge på Charlie i januar
At TV 2 Charlies hjerte banker varmt for dansktoppen, vil man tydeligt kunne mærke, da kanalen - ud over ”Top Charlie i PARKEN” til maj - udvider dækningen af de populære danske stjerner med en temauge sidst i januar 2011, som er helliget dansktoppen.

Kronen på værket i denne uge er premieren på den nye sæson af tv-programmerne ”Top Charlie” lørdag 29. januar 2011.

”Top Charlie i PARKEN” vises også på TV 2 Charlie sidst i maj. 

Billetter til ”Top Charlie i PARKEN” kan fra i dag købes på www.billetlugen.dk, på tlf. 70 263 267 og i landets FONA-butikker.