Singler dater i undertøj på TV 2 ZULU

I ZULUs nye datingprogram ’Klæd mig af’ er singlerne Kia og Lukas på date. Se, hvordan det går på ZULU og TV 2 PLAY mandag 19. februar. (Fotos: Bo Christensen / TV 2)

Hop i seng med ZULUs nye datingprogram 'Klæd mig af', der er intimt lige fra start - fra mandag 19. februar på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Af Tina Anna Christiansen, TV 2 Kommunikation, og Mastiff TV 


Dating på Tinder. Dating.dk. Match.com. Masser af online datingsider giver i dag mulighed for at finde den eneste ene. Og nu gør ZULU det også - i et nyt og noget anderledes datingprogram, 'Klæd mig af', hvor to singler skal mødes i en seng og får beskeden ”klæd hinanden af”. For kan der opstå kærlighed mellem to fremmede mennesker, hvis de springer de overfladiske kaffedates over og går direkte til nærhed og intimitet?

Det vil ZULU undersøge, og i hvert program fra mandag 19. februar tester fire singler, om de kan falde for hinanden, når de mødes på den noget utraditionelle og eksperimenterende date, som starter med, at de skal klæde hinanden af.

Singlerne er mellem 18 og 55 år og fra alle dele af landet. De følger instrukserne på en skærm foran dem, og gennem daten vil de blotte sig mere og mere for hinanden - både fysisk og mentalt. 

Vil det bringe dem tættere sammen, når de undervejs afslører, hvornår de sidst græd, hvilken kropsdel de er mest kede af, hvordan deres opvækst var, eller hvilken slags porno de ser? Og vil der opstå kemi, når de kigger hinanden dybt i øjnene, holder hinanden i hånden eller afslører deres særlige talent - kun iført undertøj? 

- 'Klæd mig af' er et sjovt og ægte datingprogram, der handler om sårbarhed og ærlighed lige fra begyndelsen, men som også byder på masser af humor og akavede øjeblikke undervejs. Vi vil på ZULU gerne hjælpe singler, der søger efter den ægte kærlighed, men vi vil gerne gøre det på en utraditionel måde, og det må vi sige, at det her datingprogram gør. Singlerne stiller hinanden en række spørgsmål, som er særligt udvalgt til at bringe dem tættere på hinanden, og det er, uden at de kan gemme sig bag en facade af tøj. Det er grænseoverskridende, men måske også en øjenåbner for nogle, siger TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder.

Dybe samtaler på daten
I første program møder vi metal-drengen Lukas, der skal på date med Kia. Her bliver samtalen hurtigt dyb, da de begge fortæller, at de er følsomme væsener, og Lukas afslører også en uventet side af sig selv.

Singlerne Mie og Marc på date i ZULUs nye datingprogram ’Klæd mig af’.

Vi møder også Mie og Marc, der begge kommer fra Hillerød. Om de har andet end geografi til fælles, finder de ud af, når de fortæller hinanden om, hvad de tænder på, om de tror på Gud, og om de nogensinde har været utro. 

- Jeg synes, daten gik rigtig godt, og vi fik grint meget. Jeg tror, jeg har lært Mie meget bedre at kende på denne her date end på en hvilken som helst anden. Det, der overraskede mig ved denne date, var, at selv om man var afklædt og nærmest helt nøgen, var det ikke så akavet, som man skulle tro, siger Mark.

- Daten var anderledes, fordi man bliver klædt af både fysisk, men også lidt psykisk. Man skal virkelig åbne sig op, og man får nogle spørgsmål, der skal lede en. Hvis jeg mødtes med nogen over en kop kaffe, så ville jeg stadig være ærlig, men selv kunne lede spørgsmålene på en anden måde, siger Mie. 

Allerede tirsdag 20. februar klokken 21.00 kan du følge fire nye singler i sengen. Caroline på 22 har givet sig selv et nytårsforsæt: Hun skal ud af sin comfortzone og prøve noget helt nyt. Det får hun lov til, når hun smider tøjet foran Mads, som hun aldrig har mødt. Mads er lidt yngre end Caroline, nemlig 20 år. Han har været lære i Kina, og i modsætning til Caroline har han haft en hård barndom. Vil Caroline åbne op, når hun er kommet sig over det at skulle smide tøjet for en fremmed?

Mohamad er 28 år og fra Aalborg. Han skal på date med Cecilie på 19, der er en rigtig Hvidovre-pige. Hun er vant til opmærksomhed fra fyrene på sit job, men leder efter noget mere seriøst. Hvordan vil daten mellem de to gå, når de har klædt sig af?  

'Klæd mig af' har premiere mandag 19. februar kl. 20.45 på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Se trailer for 'Klæd mig af' herunder.