Paprika Steen vært til Zulu Awards

Det er ingen ringere end den kvindelige skuespiller og filminstruktør Paprika Steen, der skal være vært, når Danmarks største awardshow, "Zulu Awards 2010", afholdes onsdag 10. februar. Hun vil guide en lang række kendte presentere igennem den festlige aften, mens de eftertragtede Zulu-statuetter uddeles, og nogle af de største danske bands underholder på scenen.


Det bliver med garanti et brag af en fest, når der 10. februar afholdes "Zulu Awards 2010" i Carlsbergs gamle tapningshal, Tap 1. Og showet bliver med garanti ikke mindre festlig i lyset af, at det er ingen ringere end Paprika Steen, der skal stå i spidsen for den storslåede prisuddelingsfest.

Skuespilleren og filminstruktøren er den første kvindelige vært i Zulu Awards' historie, og hun glæder sig til at guide publikum igennem aftenens show på sin helt egen facon.

- Jeg er meget beæret over, at jeg er den første kvindelige Zulu Awards-vært, og jeg vil gøre mit allerbedste for at være med til at lave et fedt show. De andre værter har gjort det helt vildt godt, så der er noget at leve op til, men det bliver helt sikkert sjovt og festligt, siger Paprika Steen.

Zulu Awards er Danmarks største awardshow og hylder nogle af de største danske stjerner inden for kategorierne musik, film, tv, radio, reklame, sport og comedy - og samtidig underholder nogle af de største aktuelle bands på den danske musikscene.

- Jeg synes, at Zulu Awards er det fedeste og bedst-performende awardshow, den sjoveste prisfest overhovedet. Det er kæmpestort at få en Zulu Awards, fordi det er den eneste publikumspris her hjemme. Og så er det den eneste fest om året, hvor alle danske kunstere mødes - både musikere, skuespillere og andre. Det er det, der gør Zulu Awards til en af de sjoveste fester, siger Paprika Steen.

Zulu Awards er seernes fest, så kom og giv den gas sammen med Paprika Steen og alle gæsterne i Tap 1 onsdag 10. februar. Billetsalget er i fuld gang på billetnet.dk, og på zulu.dk kan man stemme på dem, man mener bør vinde dette års Zulu Awards.