Nyt Zulu’sk sketchshow om danskerne

Med satiriske referencer til tv-fladens utallige reportageprogrammer tegner ”Danish Dynamite” fra 18. februar et humoristisk billede af danskerne anno 2012. Zulus nye comedy-par, Magnus Millang og Martin Høgsted, bakkes op af et stærkt cast, der tæller Mick Øgendahl, Casper Christensen, Rasmus Bjerg, Uffe Rørbæk, Rasmus Botoft, Jimmy Jørgensen og mange flere.

Martin Høgsted og Magnus Millang som society-vennerne, musikerne og bloggerne i hipsterbandet "The Copenhey Hey Heys” i Zulus nye sketchshow, "Danish Dynamite".


Glæd dig til at møde det granvoksne postbud Torben, der i en alder af 36 år er sprunget ud som homoseksuel og nu arbejder hårdt på at miste sin ”mandemødom”, den topambitiøse Michelin-kok Jonas Zielinski og hans kuede personale fra Restaurant Nordlys, Kongerne af Næstved, der driver den eksklusive natklub ”Club Zenzyg”, og mange flere personligheder, når Zulu blænder op for sit nye sketchshow, der er inspireret af virkeligheden.

De to idémænd, Magnus Millang (kendt fra ”Mørk og Jul” og ”Zulu Gumball”) og Martin Høgsted (stand-up komiker og forfatter på ”Live fra Bremen”), har brugt det seneste år på at udvikle serien:  

”Grinebidderne”, der består af amatør-entertainerne Hans og Johannes (Magnus Millang og Martin Høgsted), mener, at de med deres nye show ”Badebørge og Bøssebørge” har fundet vejen ind i showbiz.

- Vi ønskede at lave en parodi på de reportageprogrammer, der den seneste tid har fyldt tv-sendefladen som ”Kaos i Skagen”, ”Singleliv” og ”Party i provinsen” og i samme ombæring tage danskerne under kærlig behandling. ”Danish Dynamite” er et tidsbillede af, hvordan danskerne anskuer sig selv og det, de ser i fjernsynet, siger Magnus Millang, og Martin Høgsted supplerer med et smil:

- Vi har helt klart en forkærlighed for de sære eksistenser, der skildres i disse programmer, og vi forsøger ikke bare at tvære vores karakterer ud som en færdig grøn Cecil. Vi hylder dem på vores egen syge måde.

- Vi synes, det klæder Zulu at komme med et kærligt spark i bollerne til den højtidelige måde danskerne skildres på i reportageprogrammerne. Det er sundt at grine af den verden, vi lever i, siger kanalchef Maiken Wexø og tilføjer:

- Med Magnus og Martin som omdrejningspunkt har vi scoret jackpot. Der er en fantastisk kemi mellem dem, og selvom de store drenge er med, er der ingen tvivl om, at de to er stjernerne i det her show.

”Danish Dynamite” har premiere på TV 2 Zulu lørdag 18. februar kl. 21.50.