Nye kendte danskere springer ud som stand-up-komikere på TV 2 Zulu

TV 2 Zulu åbner 2012 med en ny sæson af seersuccessen ”Vild med comedy”, der viser nye og sjove sider af blandt andre Naser Khader, Lisbeth Østergaard, Remee og Brian Nielsen, når de dyster om at blive Danmarks sjoveste komiker.

Naser Khader er en af de nye kendte danskere, som dyster om at blive Danmarks sjoveste komiker i "Vild med comedy" anno 2012. (Foto: Per Arnesen/ TV 2)

De kendte vil – på vejen til at blive stand-up-komikere – få sat både fordomme og blufærdighed på prøve med hjælp fra fire stand-up-coaches: Uffe Holm, Torben Chris, Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad.

Seerne kan blandt andet glæde sig til at se, når Fredrik Fetterlein laver jokes om sine oplevelser med tvangsneuroser og falliterklæringer, når Remee tilstår, at han er en scorekarl, og når Johannes Langkilde skal fortælle receptionisten på TV 2, at han har skidt i bukserne.

Kan Nikolaj Koppel i øvrigt score damer på bestilling i byens fineste konditori, og har Naser Khader, hvad der skal til for at stå på stand-up-scenen? Svaret er ”ja”.

Lisbeth Østergaard som stand-up-komiker i dette års "Vild med comedy". (Foto: Per Arnesen/TV 2).

- Stand-up er en vild udfordring. Det ser supernemt ud, men i virkeligheden er det noget af det sværeste og mest udfordrende at stå på scenen og være sjov på bestilling, uanset om man er vant til at være i spotlyset. Vi er derfor super beærede over, at 24 fantastiske mennesker har sagt ja til at tage udfordringen op og give alt, hvad de har. Resultatet er en lang række virkelig sjove og ærlige selvportrætter, som vi glæder os til at vise seerne, siger TV 2 Zulu-redaktør Asger Schønheyder.

”Vild med comedy” sendes klokken 21.50 mandag til torsdag i seks uger fra 9. januar til 16. februar. Deltagerfeltets i alt 24 kendte spænder bredt – fra politikere, tv-værter, realitystjerner over skuespillere til boksere, svømmere, tennisspillere, rappere og modeller.

Den første uges fire stand-up-aspiranter er P2-kanalredaktør Nikolaj Koppel, politikeren Naser Khader og skuespillerne Maibritt Saerens og Jens Andersen – sidstnævnte kendt som bl.a. ”Polle fra Snave”. Det første program vises mandag 9. januar klokken 21.50.

Se om Brian Nielsen laver knock out på publikum, når han optræder som stand-up-komiker i "Vild med comedy". (Foto: Per Arnesen/TV 2)