Ny Zulu-sitcom på skærmen

TV 2 Zulu har premiere på horror-sitcom'en "Den 2. side" mandag 5. april.

Marius (Magnus Millang (tv.)) og Ole (Rune Klan) er to brødre, der har startet et firma, som skal opklare paranormale hændelser. (Foto: TV 2)


I et par uger har det spøget på TV 2 Zulu, som med jævne mellemrum har ladet hvide, luftige skikkelser flagre rundt på skærmen i få sekunders sekvenser.

Og denne nyskabende reklamekampagne har skabt stor opmærksomhed om en ny Zulu-sitcom, "Den 2. side", som har premiere på mandag 5. april klokken 21.30.

Hovedrollerne i den nye sitcom indehaves af Rune Klan og Magnus Millang. De spiller brødrene Ole og Marius, der har startet et firma, hvor de undersøger paranormale hændelser.

Blandt de øvrige medvirkende i serien er Rasmus Botoft og Christine Gjerulff. Manuskriptet til "Den 2. side" er af Brian Mørk, og Carsten Myllerup har instrueret.

Brødrene Marius (Magnus Millang) og Ole (Rune Klan) fra "Den 2. side". (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Et nedlagt
sindssygehospital
skal "renses"

Ole og Marius' første rigtige kunde er en entreprenør, der har købt et nedlagt sinds-sygehospital i Nordsjælland for at lave det om til et wellness-hotel. Ole og Marius hyres til at rense det for eventuelle "dårlige vibes".

Hospitalet viser sig at være blevet tvangslukket i 1960'-erne, fordi der blev udført horrible menneskeforsøg af stedets dystre overlæge. Da Ole og Marius ankommer til stedet, møder de den rare gamle opsynsmand (Kristian Halken), som hurtigt viser sig at være en anden, end man skulle tro.

Ole og Marius har vækket den sindssyge læge til live og han er nu klar til at udføre sine eksperimenter igen. På Ole og Marius!

Fra "Den 2. side" 12. april: En dybt kristen kvinde (Bodil Jørgensen) beder Ole og Marius drive en sex-dæmon ud af hendes teenagedatter. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Sex-dæmon i teenagepige
Ugen efter - 12. april - får Ole og Marius en ny og ganske anderledes opgave. En dybt kristen kvinde (Bodil Jørgensen) i Jylland hyrer de to spøgelses-jægere (Rune Klan og Magnus Millang) til at drive en sex-dæmon ud af hendes teenagedatter.

Ole og Marius ankommer og tror umiddelbart, at det, moderen tror, er en dæmon, nok bare er teenagehormoner og naturlige lyster.

Men hurtigt opdager de, at de har taget grueligt fejl, og nu står de pludselig ansigt til ansigt med det onde selv i form af en 15-årig meget uhyggelig pige. De tager kampen op mod dæmonen med alt, hvad de kan huske fra deres konfirmation og fra filmen "Eksorcisten". Og det er ikke meget!

Op til premieren på "Den 2. side" sender TV 2 Zulu i påsken en række film med gys, spøgelser og uhygge "på den anden side".