Ny vejr-app fra TV 2 ligger allerede nr. 1

Ny app strøg til tops med det samme – det samme gør trafikken på vejret.tv2.dk.

Den nye vejr-app fra TV 2 røg på få dage til tops på Apples App Stores liste over mest populære apps. Faktisk har TV 2 lige nu hele 6 apps på Apples top 50.

TV 2 lancerede fredag eftermiddag i sidste uge en ny vejr-applikation til mobilen, hvor danskerne kan følge vejret for netop deres område, uanset hvor de befinder sig. Allerede søndag lå den nye app nr. 1 i Apples App Store.

Vejr-applikationen er den 14. app fra TV 2, og der er høje forventninger til applikationen hos TV 2.

- Vejr-appen kan godt gå hen og blive vores største app, da det er et emne, der optager danskerne rigtig meget, og da udbuddet af vejr-applikationer er ret begrænset, siger Jan Hoffmann, der er ansvarlig for udviklingen af mobilapplikationer hos TV 2.

Ligesom på vejret.tv2.dk kan man følge vejret både lokalt og globalt, se video og i det hele taget blive klogere på vejret på TV 2s nye vejr-app. Vejr-applikationen er i første omgang lanceret til Apples iPhone.

I forbindelse med det nuværende snevejr er alle trafikrekorder på vejret.tv2.dk fra sidste års vinter slået, og i uge 47 var der knap en halv million unikke brugere forbi vejret.tv2.dk for at tjekke vejrudsigten for netop deres område.

Yderligere information:

TV 2 etablerer sit eget vejrcenter

Følg vejret på vejret.tv2.dk

TV 2 har lige nu hele 6 apps på top 50 i Apples App Store. Vejret, Bingo Banko, Gossip, Natholdet, TVTID og NYHEDERNE.

Du henter TV 2s apps ved at sende en sms med teksten ”app” til 1234 (alm. trafiktakst).