Musikfestival på Teglholmen i næste uge

Drengene fra Zulu-programmet "Ups! Det er live" hylder den unikke danske festivalkultur, når de fra 4.-6. maj omdanner havnefronten ved TV 2s domicil på Teglholmen i København til festivalområde.


Der kommer til at herske noget så originalt som ægte Zulu'sk festivalstemning ved TV 2s københavner-domicil i næste uge.

Fra 4.-6. maj vil "Ups! Det er live" nemlig hylde den unikke danske festivalkultur og har derfor kontaktet deres yndlingskunstnere, hentet en blokvogn ud til Teglholmen og lavet et campingområde til deres mest ivrige fans, som dermed kan overnatte på kajen.

- Det bliver legendarisk, lover drengene.

Omdrejningspunktet for festivalen bliver hovedscenen – orange scene, hvor et stærkt line up af bands og stand up-komikere vil optræde fra morgen til aften under hele festivalen. På "Ups! Det er festival" kan man blandt andet opleve White Pony, Alexander Brown & Hampenberg feat. Yepha, Black City, Thomas Buttenschøn, Morten Breum, Svenstrup og Vendelboe feat. Karen og Sandra Hakky.

I nærheden af scenen ligger Camp Øst og Vest, hvor ca. 40 udvalgte seere vil overnatte i telte og dyste om at vinde billetter til årets Roskilde Festival. Og alle de rigtige festivalingredienser – fra festivaltoiletter til nøgenløb - vil krydre helhedsoplevelsen og hyldesten.

Udover de 40 overnattende festivalgæster, bliver der hver aften åbnet op for et begrænset publikum - og hver aften sender "Ups! Det er live" direkte fra studiet på festivalpladsen kl. 22.45.