Miehe-Renard og Pilmark værter for 'Charlies Revygalla' 2016

Miehe-Renard og Pilmark værter for 'Charlies Revygalla'. (Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2)

Når TV 2 CHARLIE og Cirkusbygningen søndag 28. august 2016 slår dørene op til årets revygalla, bliver det med Camilla Miehe-Renard og Søren Pilmark som nyt værtspar. Sammen står de i spidsen for det årligt tilbagevendende awardshow, som hylder den danske revytradition. 

Da TV 2 CHARLIE tilbage i 2013 sendte revygalla for første gang, var Camilla Miehe-Renard dybt involveret som producent og har været det lige siden. I år træder hun nu frem i rampelyset foran de rullende kameraer flankeret af skuespilleren Søren Pilmark. De to værter har ikke tidligere arbejdet sammen, men ser frem til at stå side om side på denne festaften i selskab med de største danske revyskuespillere.

Søren Pilmark: Camilla og jeg er det disciplinerede mellemlægspapir
Søren Pilmark har gennem årene deltaget som gæst i flere af TV 2 CHARLIEs underholdningsprogrammer, men søndag 28. august får han sin værtsdebut på kanalen: 

- Jeg er beæret over at blive spurgt, om jeg sammen med Camilla Miehe-Renard vil være vært for 'Charlies Revygalla'. Jeg er fuld af beundring for de mennesker, der arbejder med revy - at de over en relativt kort tidsperiode kan skabe en situation, der får folk til at grine. Jeg er sikker på, at det bliver en festlig og elegant aften, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Camilla. Man kan sige, at vi bliver det disciplinerede mellemlægspapir, der skal holde kæft på de rigtige tidspunkter, så aftenens hovedpersoner, nemlig revyskuespillere, kan brillere og gøre det, de er bedst til, siger Søren Pilmark med et glimt i øjet.

Også Camilla Miehe-Renard glæder sig til sin nye værtsrolle og lover, at 'Charlies Revygalla' bliver en fantastisk festaften, hvor vi fejrer den danske revyscene og ærer de mange skuespillere, der bidrager til vores fælles kulturarv: 

- Showet bliver endnu sjovere, endnu skarpere og endnu mere WAUW, siger hun og lægger samtidig ikke skjul på sin begejstring for sin medvært:

- Søren er jo… Søren, for pokker. The one and only. Kongen! Søren Pilmark har en status som få andre i dansk showbiz, og jeg føler mig super privilegeret, fordi jeg kunne lokke ham med ombord på vores revy-vogn. Han er sjov, begavet, musikalsk – og ser fantastisk ud i smoking. Hvad mere kan en pige bede om? spørger Camilla Miehe-Renard.

En aften med de største revystjerner
Ud over uddelingen af de fem revypriser byder aftenen på et udpluk af årets sjoveste revynumre fra blandt andre Tam Tam, Cirkusrevyen og Nykøbing Falster Revyen. Her kan publikum glæde sig til at opleve nogle af landets mest populære revystjerner som Ulf Pilgaard, Vicki Berlin, Flemming Krøll samt nye ansigter på revyscenen, f.eks. Lise Baastrup, der er i øvrigt nomineret i kategorien 'Årets talent'. Blandt de nominerede i de fire øvrige kategorier er Bodil Jørgensen, Trine Gadeberg, Tom Jensen og mange flere.

'Charlies Revygalla' 2016 bliver sendt lørdag 3. september kl. 20.50 på TV 2 CHARLIE.