Mellem os - ny TV 2-dramaserie om kærlighedens udfordringer

Johannes Nymark og Lærke Winther som kæresteparret Kasper og Nanna i TV 2s nye dramaserie ’Mellem os’. (Foto: TV 2)

Lærke Winther og Johannes Nymark spiller de to danske hovedroller i ny dansk-norsk serie.

2019 har allerede budt på masser af fiktion på TV 2s kanaler, og senest har ’DNA’ på TV 2 og ’Minkavlerne’ på TV 2 ZULU høstet flotte seertal på tv og streaming.

Nu er TV 2 klar med en varm og humoristisk serie om parforholdet i otte afsnit med Lærke Winther og Johannes Nymark i de danske hovedroller. ’Mellem os’, som er en dansk-norsk produktion, har premiere på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag 6. november.

I serien møder vi to par – et dansk og et norsk. Der er masser af kærlighed i de to forhold, men også mange udfordringer. Det norske par spilles af Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen.

Johannes Nymark spiller Kasper i TV 2s nye dramaserie ’Mellem os’, der har premiere på TV 2 onsdag 6. november kl. 20.50 – og på TV 2 PLAY fra om morgenen samme dag. (Foto: Rolf Konow / TV 2)

De to par
Nanna (Lærke Winther) bor sammen med sin kæreste, Kasper (Johannes Nymark) som hun har været sammen med i et par år. De vil gerne stifte familie, selvom det er et stort skridt for Nanna, for hun har altid været single. Kasper har droppet sin karriere som trommeslager, for turnélivet er ikke det bedste, når man vil være en kernefamilie.

Nanna og Kasper er sikre på, at de har fundet lykken. Tidligere var Nanna altid fokuseret på karrieren og havde egentlig accepteret ikke at leve kernefamilielivet med mand og barn. Lige indtil hun mødte Kasper.

Det norske par, Merete (Agnes Kittelsen) og Joachim (Nicolai Cleve Broch), har været sammen i omkring ti år. De er flyttet til Danmark med deres søn, og her har Nanna og Merete startet et firma. Merete og Joachim har altid været det perfekte par, deres kærlighed er stærk, og der har ikke været mange sten på vejen. Men på det seneste er Merete begyndt at tvivle. Hun elsker sin mand og søn, men hun synes alligevel, hun mangler noget.

Og under overfladen lurer en ekskæreste, utroskab og uopfyldte drømme, og så er ønsket om en graviditet ikke nemt at opfylde. Så måske er det hele slet ikke så rosenrødt og ligetil for de to par?

Nanna (Lærke Winther) hos psykologen Jeppe (Lars Brygmann) i ’Mellem os’. (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

Flere danske navne
Udover Lærke Winther, Johannes Nymark, Agnes Kittelsen og Nicolai Cleve Broch medvirker en række kendte danske navne som Lars Brygmann, Stephania Potalivo, Sus Wilkins, Farshad Kholghi, David Owe, Allan Hyde og Kasper Leisner.

’Mellem os’ er produceret af produktionsselskabet Anagram Norge i samarbejde med Nimbus Film. Serien bygger på en idé af Nicolai Cleve Broch og Ole Marius Araldsen og er instrueret af danske Charlotte Sachs Bostrup og norske Eigil Langmark og med den danske instruktør og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen som konsulent.

Og mere fiktion på vej
Og der er meget mere fiktion på vej fra TV 2. Søndag 1. december er der premiere på årets familiejulekalender 'Tinka og Kongespillet' på TV 2, og i det nye år vender ’Badehotellet’ naturligvis tilbage med en ny sæson.

Herudover er der fuld gang i optagelserne til en ny sæson af 'Rita', Avaz-brødrenes første tv-serie, spændingsserien 'Grow' til TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIEs første egenproducerede krimiserie, ’Dan Sommerdahl’, og fiktionsserien 'Efterforskningen' med blandt andre Søren Malling og Pilou Asbæk, der har premiere til næste år.

Læs mere om og se flere billeder fra ’Mellem os’ i TV 2s presskit.

Se trailer for ’Mellem os’ herunder.