Mange nye programmer på TV 2 Charlie

Der bliver ”meget mere Charlie” i 2011. Herunder får du et overblik over nogle af de nye programmer, som kommer på Charlie, og over de populære klassikere, som kommer med nye sæsoner i løbet af året.

Blandt Charlies nye programserier er ”Det Store Stygge Ulf Show” - her en sketch med Pernille Højmark og Gordon Kennedy. (Foto: Per Janus Sørensen / TV 2)


I 2011 byder TV 2 Charlie seerne på endnu mere gedigen underholdning og endnu flere gode grin end tidligere. 1.500 flere timers tv bliver det til på Charlie fra det nye år, og kanalens udsendelser vil starte allerede klokken 8.00 om morgenen i 2011. Samtidig får hele fladen en ny indpakning i form af nyt on-air look, som kan ses første gang 1. januar 2011.

Pakken af programmer vil både indeholde kære kendinge og helt nye initiativer.

Hovedpersonerne i ”Det Store Stygge Ulf Show”. (Foto: Per Janus Sørensen / TV 2)

”Det Store Stygge Ulf Show”
Blandt de nye programserier er TV 2 Charlies satsning ”Det Store Stygge Ulf Show”, som opfylder TV 2 Charlies mangeårige drøm om at have sit helt eget sketchshow.

”Store Stygge Ulf Show” er ikke bare et længe ventet gensyn med Danmarks største skuespiller og komiker Ulf Pilgaard. Det er også et helt nyt bud på dansk komik og satire. I sketchshowet ”Store Stygge Ulf Show” er Ulf akkompagneret af Gordon Kennedy og Pernille Højmark, og sammen spidder trioen vores samtid og viser os danskeren, når han er bedst - eller værst alt efter hvordan man ser på det.

Det er komik, satire, pinligheder og platheder i en stor elegant cocktail. De tre skuespillere træder frem i det satiriske rampelys som en række meget forskellige karakterer. Oplev blandt andet Syngemanden, Den sidste feminist, Den overempatiske terapeut og mange flere - og få et godt satirisk grin.

- Med ”Det Store Stygge Ulf Show” skruer vi op for humoren på Charlie. Vi kan se på de mest populære programmer på Charlie, at humør og humoristisk sans er vigtigt for TV 2 Charlies seere, siger Maiken Wexø, programchef for TV 2 Networks.

”De bedste grin”
Blandt de øvrige nyheder på TV 2 Charlie er ”De bedste grin”, som er en række sprudlende portrætprogrammer med nogle af landets mest populære og folkekære komikerensembler som f.eks. Monrad & Rislund, Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard samt Finn og Linie 3. Oplev komikerparrene på slap line, når de genopliver deres folkekære karakterer på den intime scene.

Med Jarl Friis-Mikkelsen som vært guides seerne igennem anekdoter og historier fra livet på landevejen, og vi kommer hele vejen rundt om komikernes sjove parløb, fra første gang de lærte hinanden at kende, deres første optræden sammen og til inspirationen til deres allermest kendte karakterer. Vi hører, hvordan deres parløb har udviklet sig, og hvad de elsker og hader ved hinanden – om makkerskabet på godt og ondt.

”Talkshowet Meyerheim” er også tilbage i 2011.

Mange flere serier
Charlies udvidelse af sendetiden betyder, at morgen- og formiddags-timerne bliver fyldt med en lang række populære serier. For første gang på dansk tv viser Charlie for eksempel det succesfulde, britiske drama ”Skadestuen i Holby” og det tyske alpedrama ”Bjerglægen”. Morgen- og formiddagstimerne byder desuden på et gensyn med populære serier som ”Det lille hus på prærien” og ”Herskab og tjenestefolk”.

Populære kendinge
Blandt de populære programmer, som kommer tilbage i foråret 2011 med nye udgaver, er Michael ”Mr. Talkshow” Meyerheims populære ”Talkshowet Meyerheim”. Hver uge får Michael Meyerheim besøg af nogle af Danmarks mest kendte gæster til en hyggelig og åbenhjertig snak.  Jan Glæsels orkester akkompagnerer aktuelle musiknavne på scenen, og et medlevende publikum bidrager til den gode stemning i showet.

- Michael Meyerheim har en evne til at samle folk på tværs af alder. De unge synes, at han er cool, og de ældre synes, at han er rar. Det er en fantastisk evne at have, og derfor er han naturligvis med på Charlie igen i 2011, siger Maiken Wexø.

Det populære underholdningsprogram ”Hvem kender hvem?” er tilbage i nye rammer med Peter Kær som den veloplagte vært.

”Hvem kender hvem?”
Det populære humoristiske underholdningsprogram ”Hvem kender hvem?” er tilbage i nye rammer med Peter Kær som den veloplagte vært. I programmet får to kendte danskere, der selv synes, de kender hinanden godt, svar på, hvem der kender hvem bedst via en række sjove lege, der fører os gennem gæsternes barndom, ungdom og voksenliv.

Peter Kær stiller de udfordrende spørgsmål og sætter gang i en snak, der kan være alt fra alvorlig til hylende morsom.  Ud fra hvad de kendte gæster ved om hinanden, skal de gætte på hinandens yndlingslegetøj som børn, fritidsjob som unge, tøjstil som teenager og meget mere. I studiet befinder sig autentiske ting fra gæsternes forskellige livsfaser, og det er blandt andet gennem disse ting, at der bliver fortalt sjove historier fra barndommen, ungdommen og det aktuelle liv.

I den nye sæson af ”Hvem kender Hvem?” er den gode fortælling om det gode venskab stadig i højsædet, men der er skruet op for både scenografi og spænding, så man kan glæde sig til en række endnu mere festlige aftener med anekdoter og sjove quizzer i selskab med blandt andre Karen Thisted og Huxi Bach, Jes Dorph-Petersen og Niels Brinch, Bent Fabricius-Bjerre og Eddie Skoller samt Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard.

- ”Hvem kender hvem?” dyrker den nære relation imellem to mennesker og er samtidig meget festligt. Og det er netop det, som Charlie gerne vil ramme – det nære og det festlige skal ind i danskernes stuer, siger Maiken Wexø om ”Hvem kender hvem?

”Spørg Charlie” er et af flagskibene på TV 2 Charlie og vil selvfølgelig være at finde på skærmen igen i det nye år.

”Spørg Charlie”
”Spørg Charlie” er et af flagskibene på TV 2 Charlie og vil selvfølgelig være at finde på skærmen igen i det nye år. Igen i næste sæson vil det være programmet, der dyrker de nære spørgsmål, og som får seerne til at føle sig godt tilpas i hyggeligt selskab.

- ”Spørg Charlie”-panelet er ligesom et godt middagsselskab – der er forskellighed, men stadig rigtig god stemning. Der er blandt andet den uartige Gaardbo, den evigt forstående Terkelsen og den runde Niels Hausgaard, som tilsammen udgør et begavet og hyggeligt selskab, siger Maiken Wexø.

Danmarks dansktop-kanal nr. 1
At TV 2 Charlies hjerte banker varmt for dansktoppen, vil man også tydeligt kunne mærke i det nye år, hvor kanalen kommer med en række dansktop-tiltag.

Top Charlie-fest i PARKEN
14. maj 2011 inviterer til Danmarks største dansktop fest med en perlerække af de populære dansktop-stjerner, der udgør Top Charlies faste musikensemble. Rammen bliver Danmarks nationalarena PARKEN. ”Top Charlie”s hyggelige atmosfære i Damhuskroens intime lokaler bliver overført til PARKEN, hvor rødternede duge, mad og vin samt et stort dansegulv vil skabe rammerne for en uforglemmelig aften med sang og dans til tonerne af dansktopmusik, når det er allerbedst.

”Top Charlie” er naturligvis tilbage i foråret, som også byder på Top Charlie-fest i PARKEN.

Publikum og seere til Top Charlie-fest i PARKEN vil genopleve populære hits fra de største dansktopnavne. Ud over husorkestret Sweethearts vil man kunne opleve musikalske indslag fra blandt andre værten Keld Heick og hans hustru Hilda Heick, Kandis, Dorthe Kollo, Dario Campeotto, Johnny Reimar, Jacob Haugaard, Susanne Lana, Fede Finn & Funny Boys, Bjørn Tidmand, Torben Lendager, James Rasmussen Trio, Klaus & Servants samt Søren & Kirsten.

Dansktop uge
I uge 4 udvider TV 2 Charlie dækningen af de populære danske musikstjerner med en temauge, som er helliget dansktoppen. Kronen på værket i denne uge er premieren på den nye sæson af tv-programmerne ”Top Charlie” lørdag 29. januar 2011.

”Top Charlie”
Også denne sæson af ”Top Charlie” bliver en sæson med sang, musik og underholdning fra nogle af dansktop-scenens mest trofaste og populære udøvere - og selvfølgelig med Keld Heick som vært. Der bliver tid til en svingom til tonerne fra Danmarks mest populære danseorkester Kandis, genhør med 25 års-jubilaren Klaus & Servants største hits og en sjæler med Kisser & Søren. Og ligesom sidste sæson vil Anne Herdorf præsentere et nyt talent på dansk-top-stjernehimlen.

Alt det og meget, meget mere på TV 2 Charlie i det nye år.