Konkurrence på TV 2 Radio: Rock’n’roll transportable

Vind din egen koncert med et af Danmarks største rockbands, Saybia.

TV 2 Radio har igangsat en konkurrence, hvor man kan vinde en privat koncert med rockgruppen Saybia.

TV 2 Radio-vært Lars Daneskov har affyret startskuddet til en kæmpe musikkonkurrence på kanalen. Præmien er en privat koncert med rockbandet Saybia.

- Det er en fantastisk konkurrence at sætte i gang! Vi vil gerne give en af vores lyttere en helt særlig oplevelse, nemlig musikken til en god aften. Og det er altså ikke en skallet opsamlings-cd med blandede hits fra sidste år eller en småsvedende mand med et hammond-orgel, der er på tale...  Nej, du vinder din egen koncert med et af Danmarks største rockbands, siger Lars Daneskov og fortsætter:

- Vi sender simpelthen bandet Saybia ud at spille dér, hvor du gerne vil have dem til at spille. Det kunne være hjemme i din dagligstue, siger Lars Daneskov, der sender fra "Kontoret" alle hverdage klokken 9.15-12 på TV 2 Radio.

Søren Huss, forsanger og guitarist i Saybia, siger:

- Det mærkeligste sted, vi har spillet, var nok, da vi en gang ryddede bassistens forældres stue. Vi stod så og spillede der, hvor spisebordet havde stået, og vi havde inviteret alle vores venner. Men ellers har vi aldrig som band spillet til hverken bryllupper eller julefrokoster.

- Jeg synes, at sådan en stuekoncert igen kunne være rigtig fedt. Det lyder sjovt. Hjemme hos folk – det lyder dejligt grænseoverskridende. Men arrangementet afhænger jo af den lytter, der vinder, siger Søren Huss.

Og adspurgt om der er nogen krav til koncertstedet, svarer han:

- Vi kan vist godt lige klemme os ind på tyve kvadratmeter, hvis bare der er en 6-7 stikkontakter. Og tilskuerne skal bare være sig selv – de skal bare slappe af.

Saybia udgav i september albummet ”Eyes On The Highway”. Netop nu er de på turne og spiller koncerter i Danmark, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz, Norge og Sverige.

Konkurrencen løber på TV 2 Radio frem til og med onsdag 12. december, så der er tid til at udtænke den gode idé til det arrangement, der løber af med præmien.

12. december er Søren Huss fra Saybia gæst hos Lars Daneskov, og Huss vil her på vegne af Saybia vælge den idé eller det gode argument, der afgør, hvilken lytter der vinder sin egen koncert med Saybia. Selve koncerten skal finde sted onsdag 20. februar 2008.

Deltag i konkurrencen via www.tv2radio.dk/kontoret