Kendte prøver kræfter med stand-up på TV 2 Zulu

TV 2 Zulu har 18. juli kl. 21.50 premiere på ”Vild med Comedy”, en ny programrække, hvor bl.a. Cecilie Frøkjær, Jimmy Jørgensen og Oliver Bjerrehuus dyster om at blive Danmarks sjoveste komiker.


I ”Vild med Comedy” kommer vi hver uge tæt ind på livet af fire nye kendte, når de med kyndig hjælp fra stand-up-coach Simon Talbot, Omar Mazouk eller Carsten Bang får sat perspektiv på deres liv i en søgen efter stof til et hylende sjovt stand-up-show. Undervejs vil fordomme såvel som blufærdighed blive sat på prøve.

Seerne kan blandt andet glæde sig til at høre om NEWS-værten Mark Stokholms drøm om at uddele lussinger til studiegæster, der kommer med undvigende svar, om Cecilie Frøkjærs forhold til gamle menneskers hud og hængebryster og om Claus Elmings og Pelle Hvenegaards erfaringer med at score på deres stjernestatus.

- Humor handler om at bruge sig selv og aflive fordomme, og det må man sige, at de kendte gør i denne programrække. Vi glæder os for eksempel meget til at vise en side af Cecilie Frøkjær, som ingen danskere har oplevet før, og som måske kan bane vejen for et muligt karriereskifte, siger Asger Schønheyder, redaktør på TV 2 Zulu.

- TV 2 Zulu er inde i en storm, hvor det går rigtigt godt. Derfor giver det god mening at skrue endnu mere op denne sommer, som vi gør med ”Vild med Comedy”. På Zulu er det helt udsædvanligt at vise en helt ny programrække mandag til torsdag i seks uger og tilmed midt i sommerferien. Det er derfor en stor tilfredsstillelse for os, at programmerne er blevet så gode, som de er, siger Maiken Wexø, kanalchef på TV 2 Zulu.

”Vild med Comedy” sendes kl. 21.50 mandag til torsdag i seks uger fra 18. juli til 25. august.  Deltagerfeltets i alt 24 kendte spænder vidt og bredt lige fra tv- og radioværter, sangere og skuespillere til boksere, håndboldspillere, rappere og modeller.

Den første uges fire stand-up-aspiranter er Pelle Hvenegaard, Thomas Bo Larsen, Oliver Bjerrehuus og Anne Kejser. Det første program vises mandag 18. juli kl. 21.50