Kapløbet om Årets komiker er i gang

’Anden’, ’Fuhlen’, Bjerg, Dybvad og Millang er de nominerede til Årets komiker ved ”Zulu Comedy Galla 2013” – og nu kan seerne stemme.

Zulu Comedy Festival vil fra 23. august til 1. september indtage København med en fest af dansk og udenlandsk comedy. Kronen på værket er ”Zulu Comedy Galla 2013” i Operaen 25. august, hvor bl.a. kåringen af Årets Komiker vil finde sted.

De fem nominerede til den prestigefyldte pris er prominente navne: Anders Matthesen, Christian Fuhlendorff, Tobias Dybvad, Magnus Millang og Rasmus Bjerg. Det er - som altid - seerne, der bestemmer, hvem der skal modtage prisen. Fra og med i dag kan seerne gå ind og stemme på zulu.dk og se hele festivalprogrammet. Billetsalget til festivalens mange shows er startet.

Festivalen leger med grænserne for stand-up
”Zulu Comedy Galla 2013” er en del af den ti dage lange festival, som byder på masser af shows på både små og store scener i København og omegn. Festivalen byder på både klassisk stand-up af høj kvalitet og helt nye tendenser og talenter på den danske comedy-scene.

Kendetegnende for dette års shows er især, at der bliver leget med grænserne for traditionel stand-up. Jonatan Spang vil således holde ’polterabend’ med en skæv blanding af strip, blues og grov mandekomik – udelukkende med adgang for mænd! Lasse Rimmer udfordrer Christian Fuhlendorff i en modbydelig comedy-quiz, Brian Mørk hypnotiserer, og Specialklassen holder pinlige og komiske festtaler i et totalteatershow. Andre komikere vil tankelæse, lave sækkepibekomik eller kaste sig ud i kunsten at lave pasta som Jonas Schmidt.

Festivalen byder derudover på premiere på Simon Talbots onemanshow “Talle alene i verden” samt en række andre onemanshows, quizzer, impro, film, open mike, late night mike, testshows og musik. Både nye og kendte komikere gæster festivalen, bl.a. Simon Jul, Martin Brygmann, Geo, Huxi Bach, Carsten Eskelund, Simon Talbot, Tobias Dybvad, Michael Schøt, Sebastian Dorset og Thomas Hartmann samt en række udenlandske profiler.

Også på TV 2 Zulu og zulu.dk Zulu Comedy Festival indtager også tv-skærmen med fire timers dansk comedy hver aften i ti dage. Det hele toppes med ”Zulu Comedy Galla 2013”, som vises på TV 2 Zulu søndag 1. september fra klokken 20.00.

Se mere om ”Zulu Comedy Festival 2013” på www.zulu.dk og stem på Årets komiker her.