Kaas blev den store vinder ved Zulu Awards 2012

Nikolaj Lie Kaas blev hædret indenfor hele tre kategorier ved dette års Zulu Awards for henholdsvis ”Årets film”, ”Årets danske skuespiller” og ”Det vi alle sammen talte om i 2011-prisen”.

Nik & Ras modtager prisen for "Det vi allesammen talte om i 2011". (Fotos: Per Arnesen/TV 2)

Der blev festet i Sydhavnens nedlagte fabrikshal Lokomotivværkstedet, da TV 2 Zulu tidligere på aftenen uddelte Zulu-statuetter i et vildt awardshow med Linda P. som vært.

Publikum fik den første overraskelse allerede ved showstart, da Linda P. åbnede Zulu Awards med at springe ud som sangerinde i duet med selveste Medina. Og med sangen ”Mest ondt” blev det vilde awardshow for alvor sparket i gang.

Festen bød på optrædener fra blandt andre L.O.C., Rasmus Seebach og Medina, og så selvfølgelig 13 prisoverrækkelser, der var bestemt af danskerne på zulu.dk.

Nikolaj Lie Kaas var en af aftenens store vindere, da han blev hædret inden for hele tre kategorier: ”Årets danske skuespiller” for rollen som Dirch, ”Årets danske film” for filmen ”Dirch”, og ikke mindst i kategorien ”Det vi alle sammen talte om i 2011-prisen” for sin og Rasmus Bjergs uforglemmelige rap-performance som Nik & Ras i ”Fugt i fundamentet”. Nummeret, der stammer fra ”Zulu Comedy Galla 2011”, er blevet et dansk You Tube fænomen, der er set over fire millioner gange.

L.O.C. synger "Gør noget dumt".

På sangerindernes side kunne Medina igen i år gå på scenen som vinder af ”Årets danske kvindelige kunstner”, foran stærke navne som Fallulah, Nabiha, Pernille Rosendahl og Aura. Det er tredje år i træk, at Medina har sunget sig til en plads som danskernes favoritsangerinde til Zulu Awards.

L.O.C. havde også god grund til at være stolt, da han vandt hele to priser. Den populære rapper snuppede både prisen som ”Årets danske mandlige kunstner”, selvom hans medkandidater på nomineringslisten blandt andre talte Burhan G og Rasmus Seebach, samt prisen ”Årets hit” for ”Momentet” af L.O.C. feat. U$O.

Aftenen blev rundet af med en white sensation-udgave af YouTube-landeplagen ”Fugt i fundamentet” opført live på scenen. Nik & Ras (Nikolaj Lie Kaas og Rasmus Bjerg) blev bakket stærkt op af Burhan G og Pharfar i et overflødighedshorn af let påklædte damer, biler og skumkanoner. Nummereret satte - på zulu’sk manér – et endegyldigt punktum for et festligt og uforudsigeligt Zulu Awards 2012.

Linda P. og Medina i smuk duet med Medinas hit "Mest ondt".


Vinderne af Zulu Awards 2012


Årets danske mandlige kunstner
L.O.C.

Årets danske kvindelige kunstner
Medina

Årets danske skuespiller
Nikolaj Lie Kaas
(“Dirch”)

Årets danske skuespillerinde
Paprika Steen
(”Superclásico”)

Årets danske hit
”Momentet”
(L.O.C. feat. U$O)

Årets nye danske navn
Ankerstjerne

Årets danske film
”Dirch”

Årets originale danske radioprogram
”Unga Bunga” (P3)

Årets danske live oplevelse
Casper & Frank, ”Nu som mennesker”

Årets danske sportspræstation
Herrelandsholdet i håndbold, VM-sølv

Årets danske TV-værtspræstation
Anders Breinholt
(”Natholdet”)

Årets originale danske TV-program
“Mormors Bordel” (TV 2)

Det vi allesammen talte om i 2011- prisen
Nik & Ras fra Zulu Comedy Galla
“Fugt i fundamentet”

--------------------------------------------------

"Zulu Awards 2012" bliver sendt på TV 2 Zulu søndag 11. marts kl. 20.10 og på TV 2 lørdag 17. marts 20.45.