Julegodter fra TV 2s nichekanaler

Seerne kan glæde sig til tv-godter på ZULU, CHARLIE og FRI i december. (Foto: TV 2 ZULU)

ZULU, CHARLIE og FRI hylder julen og alle dens små glæder i december med masser af sukkersøde godter til seerne.

Man kan glæde sig til hæsblæsende pakkeregn, vidunderlige overraskelser og masser af mundvandsdrivende julemad på TV 2s nichekanaler.

Både TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI har nemlig ekstraordinære tilbud til seerne i december.

’Snapchat-bingo’ og ’Extreme pakkeleg’
På TV 2 ZULU kan seerne hver mandag i december (med premiere allerede 30. november) vinde masser af gaver i ’Zulu Julu Pakkeregn’. Værten Jasper Ritz får bl.a. besøg af Tobias Dybvad, Martin Høgsted, Sofie Linde og mange flere i live-studiet, og sammen konkurrerer de med seerne i mere eller mindre dumme lege.

Seerne kan være med i ’Snapchat-bingo’, ’Extreme Pakkeleg’, ’Årets judo-kalender’ og andre konkurrencer på bl.a. Facebook, Skype, Snapchat eller telefonen – og der er store præmier på højkant.

Også den syrede duo Turbomodul, der består af Charter McCloskey og Lars T. Therkildsen, kigger forbi ZULUs pakkeleg. De leverer humoristiske sketches til programmerne og bidrager med onde pranks, de har udsat danskerne for.

- Jeg glæder mig til at vælte gaver i hovedet på seerne, og jeg er sikker på, at vores pranks, sketches og indslag bliver hylende morsomme. Seerne kan glæde sig til at spille om fede præmier som rejsegavekort, designersofaer, køkkenmaskiner, spillekonsoller og meget mere, fortæller Jasper Ritz.

Se trailer for 'Zulu Julu Pakkeregn' nedenfor. 

Juleskønne kalendergaver fra TV 2 CHARLIE
CHARLIE åbner hver dag en ny låge med juleskønne tv-overraskelser fra kalendergaven. Traditionen tro kan seerne se frem til underholdende øjeblikke, nostalgiske gensyn, vidunderlige grin og lunefulde stunder, når der hver aften fra 1. december kl. 20.25 pakkes en julegodte op.

Efter hver tv-gave får seerne ledetråde til morgendagens overraskelse, så alle kan gætte med på, hvad næste låge gemmer på. Har seerne lyst til at lege med, kan man finde ledetrådene på CHARLIEs Facebook-side og komme med sit gæt på charlie.tv2.dk - og hvis man er rigtig heldig, vinder man måske en CHARLIE-julekurv.

Kalendergaver fra CHARLIE er efter fem år blevet en fast og populær tradition blandt kanalens seere, der kan se frem til danske film, gode koncerter, et godt grin og andre festlige øjeblikke. Flere af kalendergaverne har ikke tidligere været vist på TV 2 CHARLIE eller andre danske tv-kanaler.

På FRI besøger Master Fatman og Jens Bordinggaard danskere, der pynter særligt meget op til jul. (Foto: TV 2)

Tid til jul - tid til FRI
Kom Danmark rundt i selskab med Master Fatman og Jens Bordinggaard, når de to besøger danskere, der pynter særligt meget op til jul. De kommer blandt andet til en ganske berømt vej i det jyske, der er kendt for sin julebelysning. De besøger Dorthe på Sjælland, der laver sig selv om til en nisse i december. Det hele handler om at komme i rigtig god julestemning i 'Det store juleflip' onsdage i december.

For dem, der bare elsker jul og danskproduceret tv, er der et gensyn med juleportrætter af kendte danskere - blandt andre møder vi personerne bag de populære TV 2-nisser, Pyrus og Kandis, mens Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim fortæller om, hvordan de egentlig holder jul. Vi kommer også i Tivoli og ser, hvordan den gamle have hygger om sine gæster i december i 'Jul i Tivoli', ligesom vi følger en række familier, der lever af højtiden i programmerne 'Jul i familien'.

Der er også gode julefilm på FRI i december blandt andet 'Christmas Story 2' fredag 11. december. Og mangler du inspiration til julemaden og julebag, er der masser af mulighed for at få ideer på TV 2 FRI. Med udenlandske titler som blandt andet 'Leilas søde jul', 'Jul med Ernst', 'Jul i River Cottage' og 'Julemad med Nigella' løber man i hvert fald aldrig tør for tips eller mundvand.

---

’Zulu Julu Pakkeregn’ skydes i gang mandag 30. november kl. 22.00 på TV 2 ZULU.  

TV 2 CHARLIE åbner den første kalendergave tirsdag 1. december kl. 20.25.

’Det store juleflip’ premierer onsdag 2. december kl. 20.25 på TV 2 FRI.