Gulddreng vandt to ’ZULU Awards’

Gulddreng med prisen for Årets nye navn under 'ZULU Awards 2017'. Til venstre ses presenteren i denne kategori, Metallica-trommeslager Lars Ulrich. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

TV 2 ZULU uddelte statuetter til musikere, skuespillere, film, tv-programmer mv.

Oslobåden dannede torsdag aften rammen om TV 2 ZULUs populære prisfest ’ZULU Awards 2017’, hvor 12 af de eftertragtede ZULU-statuetter blev uddelt. Som altid var det danskerne, der ene og alene havde bestemt, hvem af de nominerede der skulle gå hjem med en statuette.

Kun én kunstner kunne kalde sig vinder to gange – nemlig Gulddreng, der vandt i de to kategorier, han var nomineret i: Årets nye navn og Årets hit med nummeret ’Model’.

- Hvor er det sindssygt at stå her foran alle jer. I er her alle sammen. Skuespillere. Musikere. Blak. Jeg er vild med det. Tusind tak til alle mine fans, sagde Guldreng blandt andet, da han modtog prisen for Årets nye navn.

'ZULU Awards 2017' blev sendt første gang på TV 2 ZULU søndag 5. februar, hvor 235.000 så med - det højeste seertal til 'ZULU Awards' siden 2013.

Aftenens kaptajn Ruben Søltoft (i midten) i åbningsnummeret i 'ZULU Awards 2017'.

Flere dæk i brug
Kaptajnen denne aften, Ruben Søltoft, skød aftenen i gang med et åbningsnummer, han selv havde skrevet. Det var første gang nogensinde, at den populære ’SJIT Happens’-skuespiller og komiker var vært for et awardshow, og det var en aften, han havde glædet sig rigtigt meget til.

Ruben havde som sin ”andenstyrmand” denne aften den erfarne nyhedsvært fra TV 2, Cecilie Beck, der var ’ZULU Awards’’ udsendte reporter på Oslobåden. For ikke nok med, at det var første gang, showet blev afholdt på båden - det fandt også sted flere steder på båden, blandt andet på vogndækket og 7. dæk. 

Masser af musik
En lang række af Danmarks største kunstnere var ombord på båden for at give et nummer, og aftenens gaster kunne derfor juble over nye numre fra blandt andre Christopher og Medina og medleys fra Gulddreng og Jimilian & Blak, mens også Suspekts afslutningsnummer blev modtaget med stort bifald.

Gulddreng på scenen under 'ZULU Awards 2017'.

Og så var der selvfølgelig masser af klapsalver til de 12 vindere i ’ZULU Awards 2017’:

Årets nye navn
Gulddreng

Årets mandlige kunstner
Lukas Graham

Årets tv-vært
Sofie Linde

Det vi alle sammen grinte af
Jørgen Leth/Dybvaaaaad & ’Mag’num’

Årets tv-serie
SJIT Happens

Årets kvindelige kunstner

Årets originale tv-program
Prinsesser fra Blokken

Årets radioprogram
GO’NOVA

Årets skuespiller
Mads Mikkelsen

Årets hit
’Model’ - Gulddreng

Årets webstar
Mark le Fêvre

Årets film
Flaskepost fra P 

Serien 'SJIT Happens', der netop har indledt sin femte og sidste sæson på TV 2 ZULU, fik prisen som Årets tv-serie.