'FRIs store krejlerdag' på Hjallerup Marked

TV 2 FRI har opskriften på en god dag, når Cecilie Hother og Lasse Rimmer kan opleves på Hjallerup Marked. Cecilie har en krejlerstand, mens Lasse svinger hammeren i 'Krejlerkongen'. (Foto: Anders Ingvartsen / TV 2)

TV 2 FRI sender direkte fra Hjallerup Marked lørdag 3. juni, hvor Cecilie Hother og Kræmmer-Erik blandt andet dyster om at blive dagens bedste krejler, mens Lasse Rimmer svinger hammeren i 'Krejlerkongen live'.

Når Danmarks største kræmmermarked, Hjallerup Marked, byder sine 200.000 gæster velkommen til endnu et slaraffenland for krejlere i juni, bliver det for andet år i træk med besøg af TV 2 FRI, der lørdag 3. juni sender direkte fra Hjallerup fra kl. 15.00. Cecilie Hother og Kræmmer-Erik, kendt fra 'Fantastiske fund', er på plads på græsset blandt hestehandlere og andet godtfolk, hvor de får hver sin stand med kræmmervarer. Med hjælp fra en række kendte danskere skal de konkurrere om, hvem der sælger mest og bedst af det, de har på deres stand. Den, der vinder, bliver kåret til dagens bedste krejler.

Tilbage efter barsel
For Cecilie Hother bliver det et glædeligt gensyn med Hjallerup Marked. Cecilie var nemlig vært, da TV 2 FRI i 2016 for første gang sendte direkte fra det nordjyske marked - dengang var det som højgravid, og værtsjobbet blev det sidste, inden hun gik på barsel. Siden er lille Ellinor kommet til, og lørdag 3. juni er Cecilie så på tv-skærmen for første gang efter endt barsel:

- Det bliver skønt igen i år at stå på Hjallerup Marked og give TV 2 FRIs seere en god oplevelse derfra. Der er en fantastisk stemning, som jeg håber skinner igennem på skærmen, for den er noget ganske særligt. Nu har jeg fået Kræmmer-Erik som medvært, og han er jo en særdeles dygtig en krejler. Men jeg elsker en god udfordring og vil selvfølgelig gøre alt for at vinde dysten mod ham, siger Cecilie Hother.

Erfaren kræmmer som vært
Kræmmer-Erik, som TV 2 FRIs seere især kender fra programmerne 'Fantastiske fund', deltog også i ’FRIs store krejlerdag’ i 2016, hvor han sammen med Søren Vester solgte ting, som de havde fundet i gemmerne hos kendte danskere. Erik har krejlet i snart 40 år, og han ser frem til at stå side om side med Cecilie på lørdag. 

- Jeg glæder mig utroligt meget. Det er jo en passion for mig at gøre en god handel. Et helt simpelt råd, hvis jeg skal give sådan et, er, at man skal frem på disken! Ikke noget med at læne sig tilbage på sin stadeplads med termokanden. Den går ikke. Du skal op og tale med folk, når de går forbi. Og så gælder det selvfølgelig også om at købe godt ind og få endnu mere for det og vide, hvad der er oppe i tiden. Det vigtigste er dog altid, at køber og sælger begge er glade for handlen, siger Erik.

'Krejlerkongen' på kræmmermarked
Også TV 2 FRIs populære loppequiz, 'Krejlerkongen', vil ligesom sidste år sende direkte fra Hjallerup Marked med Lasse Rimmer som vært og auktionarius. Lasse tager både hammer og holdkaptajnerne Brian Lykke og Andreas Bo med til det nordjyske, og sammen med fire kendte danskere quizzer de om både dyre antikviteter og sjove loppefund direkte fra markedspladsen.

En lørdag i loppens tegn
TV 2 FRI kan ud over de direkte udsendelser fra Hjallerup Marked også servere en lang række velkendte programmer om loppefund, fantastiske fund, antikke fund og mange andre gode loppeprogrammer.

'FRIs store krejlerdag' lørdag 3. juni på direkte fra Hjallerup Marked fra klokken 15.00.

Se trailer herunder.