Flot premiere til ”Vild med dans”

1.151.000 danskere så premieren på ”Vild med dans” – en stigning på mere end ti procent i forhold til premieren i 2012. Også TV 2s lørdags- og søndagsunderholdning fik mange seere.

Bordtennisspiller Mie Skov og Mads Vad fik fredagens højeste dommerkarakterer. (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)

"Vild med dans” er en solid og særdeles populær fredagstradition hos danskerne. I slutningen af premieren i fredags så 1,25 mio. danskere med på TV 2, og det gennemsnitlige seertal var på 1.151.000.

Seertallet på 1.151.000 er det højeste på dansk tv siden Melodi Grand Prix i maj – og det højeste seertal på TV 2 siden Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Bulgarien 26. marts 2013.

Samtidig var vurderingen af ”Vild med dans” fin – nemlig 4,1 på en skala fra 1 til 5. Ved premieren i 2012 var det gennemsnitlige seertal 1.022.000, og vurderingen var 3,9.

- Det er så fantastisk, at seerne fortsat honorerer den kæmpestore holdindsats, der ligger bag ”Vild med dans”. Produktionen, systuen, de professionelle dansere og The Antonelli Orchestra leverede i fredags over evne for at sikre, at vores 12 nydansere kunne tage deres første trin på dansegulvet. Vi elsker ”Vild med dans” og er dybt taknemmelige over, at seerne tog så godt imod os, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, der også roser premieren på live-tv for programmets nye kvindelige vært, Sarah Grünewald:

Claus Elming og Sarah Grünewald i "Vild med dans"-premieren fredag aften.

- Sarah Grünewald og Claus Elming er alt, hvad et underholdningsshow kan ønske sig. Erfaring plus nyt, råt talent er et fantastisk mix bag roret på et så stort skib som ”Vild med dans”. Sarah er stærk og et absolut forfriskende pust, og med Claus i ryggen kom vi så fint fra start, siger Gitte Madsen.

Mange seere til TV 2s underholdning lørdag og søndag
Også lørdag og søndag byder TV 2 på dansk underholdning med mange seere. Lørdagens familieunderholdning ”Rundt på gulvet” blev set af 617.000. Det er rekord for programmet, og ”Rundt på gulvet” var lørdagens mest sete program på dansk tv.

Søndagens TV 2-underholdning ”Pengene på bordet” havde 674.000 seere og voksede dermed næsten 30 procent i forhold til sæsonpremieren søndag 8. september.

DJ og radiovært Le Gammeltoft og dansepartneren Frederik Nonnemann.

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, glæder sig over den store opbakning til TV 2s weekendunderholdning:

- På TV 2 har vi gjort weekendunderholdning til et strategisk indsatsområde. Her skal TV 2 være den førende kanal, og weekendens seertal er en stor opmuntring til TV 2s aktiviteter på underholdningsområdet, siger Lotte Lindegaard.

”Live fra Bremen” er tilbage fredag 20. september
Når ”Vild med dans” er tilbage på TV 2 på fredag, er der mere weekendunderholdning – nemlig sketchshowet ”Live fra Bremen” med et cast af rutinerede og nye kræfter. ”Live fra Bremen” er på skærmen både efter ”Vild med dans” og efter ”Vild med dans – afgørelsen”.

DR1-programmet ”Mentor”, hvis hovedprogram blev sendt samtidig med ”Vild med dans”, blev set af 307.000 seere blandt alle danskere.