’Fantasifulde rum’ på TV 2 FRI

Ny dansk livsstilsserie, hvor det ikke er størrelsen, der tæller.

Vært på 'Fantasifulde rum' er Jens Bordinggaard, der er uddannet snedker og scenograf. (Foto: Elona Sjøgren / TV 2)

Drømmer du også om at skabe dig et unikt frirum, hvor du kan komme ned i tempo og slippe for stress og jag? Eller går du og tænker på, hvordan du kan indrette dig meget stort på meget lidt plads? Så få inspirationen fra torsdag 7. august kl. 20.35 på TV 2 FRI, hvor der er premiere på den helt nye danske programserie 'Fantasifulde rum'.

I 'Fantasifulde rum' kommer seerne sammen med vært Jens Bordinggaard rundt i hele Danmark til vidt forskellige steder og mennesker, der alle har det til fælles, at de har skabt et helt personligt og fantastisk rum på meget lidt plads.

Kreativitet, fantasi og masser af arbejdstimer er lagt i de projekter, som vi får lov at komme tæt på, og man kan ikke andet end at blive inspireret til selv at gå i gang - eller i hvert fald drømme om sit eget fantasifulde rum, siger TV 2 FRI-redaktør Micha Barken-Fuglede.

- Programmerne emmer af inspiration, entusiasme og personlighed. Det er en rejse gennem danskernes egne unikke boliger med fokus på anderledes og finurlige løsninger, og jeg er meget glad for, vi får lov at komme med indenfor. Programmets vært, Jens Bordinggaard, er selv en dygtig håndværker, og hans entusiasme smitter - både når han besøger danskernes fantasifulde rum, og når man følger processerne og hans dedikation til sine egne projekter, siger Micha Barken-Fuglede.

I første program besøger 'Fantasifulde rum' blandt andet verdens måske mindste hotel - Central Hotel og Café på Vesterbro i København. (Foto: Martin Max / TV 2)

Ny vært på TV 2 FRI
Vært på 'Fantasifulde rum' er Jens Bordinggaard, der ikke tidligere har været på skærmen. Til gengæld har han lavet masser af projekter bag skærmen: Jens er nemlig uddannet snedker og scenograf og har stået for scenografien på over 100 tv-produktioner som blandt andet 'Hvem vil være millionær?', 'Dagens mand' og 'Jeopardy!'

Jens Bordinggaard har også sine egne projekter i programserien, hvor han blandt andet kaster sin kærlighed på en gammel militærbil fra 1975, som han vil bygge om til et rullende kontor og camper - og Jens er ikke i tvivl om, hvorfor vi elsker små rum:

- At forpuppe sig i et lille rum giver en følelse af tryghed ligesom i "hulen", vi byggede til os selv som børn. Og de mange små rum, jeg har besøgt i programserien, har alle sat den fri fantasi i gang på en helt unik måde, nøjagtigt som den gjorde i barndommen. Man sidder bare og venter på, at regnen begynder at tromme på taget, når man sidder der i hulen – det’ hyggeligt, siger Jens Bordinggaard, der godt vil sætte ord på, hvad det er, der har betaget ham mest ved at lave serien:

- Den passion og mangfoldighed, jeg har mødt hos de forskellige mennesker, der har bygget deres eget fantasifulde rum! Skabertrangen hos mennesket er vidunderlig.

41 kvadratmeter på Frederiksberg
I første program besøger vi blandt andet verdens måske mindste hotel - Central Hotel og Café på Vesterbro i København - og et økologisk hobbithus på Østfyn. Vi besøger også det unge par Line og Anders, der skal i gang med at indrette sig på blot 41 kvadratmeter - og hvordan gør man egentlig det? 

-------------------

Se trailer for 'Fantasifulde rum' her.