En by – og en serie – der ikke vil dø

Byens entreprenør, Casper 'Bonden' Bondesen (Jacob Hauberg Lohmann – tv.), er blevet afsløret som narkobagmand. Her har han besøg i fængslet af Tom Noack (Thomas Levin) i fængslet. (Fotos: Mike Kollöffel / TV 2)

Optagelserne er i fuld gang til TV 2s prisbelønnede dramaserie om byen, der ikke har tænkt sig at lægge sig til at dø. ’Norskov’ er på skærmen i efteråret 2017 – det største fiktions-år nogensinde på TV 2.

Der er opbrud i Norskov. Byens entreprenør, Bonden, er blevet afsløret som narkobagmand, og familiesandheder er kommet på bordet. Både Tom, Martin, Jackie, Oliver og Claudia kan mærke konsekvenserne. 

Norskov er i forandring, og det samme er Norskovs mennesker. Ingen af dem kan ændre, hvad de kommer fra, men de kan ændre, hvor de er på vej hen. I den nye sæson, der sendes i seks afsnit på TV 2 til efteråret, er gamle forbindelser brudt og alliancer svækket, og der skal skabes nye forbindelser. Venskaber, familiebånd og byens orden er kastet op i luften. Hvem kan man stole på, og hvor hører man til?

'Norskov' er endnu en ny serie/sæson i TV 2s største fiktions-år, der begyndte med serien ’Grethe’, seermagneten ’Badehotellet’, ZULU-serien ’SJIT Happens’, miniserien ’Der kommer en dag’ og CHARLIE-serien ’Mercur’ – og som følges op af bl.a. ’Norskov’ og den nye familiejulekalender ’Tinkas juleeventyr’.

Kendte navne på rollelisten
På rollelisten i den nye sæson af ’Norskov’ finder vi igen Claus Riis Østergaard som Norskovs tidligere borgmester Martin Kierkegaard, Thomas Levin som politikommissær Tom Noack, Jacob Hauberg Lohmann er Casper 'Bonden' Bondesen, Anne Sofie Espersen spiller Martins kone Jackie Noack, Mathias Käki Jørgensen, som vi også så i 'Vild med dans' i efteråret 2016 spiller Oliver, Bondens kone, Claudia, spilles af Marijana Jankovic, og Henrik Birch, som vi senest har set på TV 2 i 'Badehotellet' og i TV 2 CHARLIEs dramaserie 'Mercur’, er tilbage som politimanden Brammer på stationen i Norskov.

I den nye sæson af TV 2s dramaserie 'Norskov' er gamle forbindelser brudt og alliancer svækket. Her er det Norskovs tidligere borgmester Martin Kierkegaard (Claus Riis Østergaard – tv.) sammen med Casper 'Bonden' Bondesen. (Foto: TV 2)

- Ingen andre serier har et udtryk som 'Norskov', og det er med stor glæde, vi nu kan sætte sæson to i gang, sagde TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang, da nyheden om sæson to blev offentliggjort i februar i år.

Den nye sæson optages ligesom første sæson i og omkring Frederikshavn, og den autenticitet giver serien sin helt egen stemning.

'Norskov' vandt i januar Tvprisen 2017 for bedste tv-serie, og i 2016 fik serien Billed-Bladets TV-Guld for årets nye program. 'Norskov' produceres af SF Studios med støtte fra Public Service Puljen, Den Vestdanske Filmpulje, Frederikshavn Kommune og partnere i Frederikshavn.

Venskaber, familiebånd og byens orden er kastet op i luften. Hvem kan man stole på, og hvor hører man til? Oliver Bondesen (Mathias Käki Jørgensen) i den nye sæson af 'Norskov'. (Foto: TV 2)

Se indslag fra optagelserne her.

Læs mere om Norskov her.