Eksklusive sportstransmissioner på TV 2 PLAY

Med Ulrik Jönsson i spidsen dækker TV 2 PLAY EM i vandpolo, og i sommeren og efteråret vises flere europa- og verdens-mesterskaber eksklusivt på PLAY.

Fra den igangværende EM-slutrunde i vandpolo, der spilles i Ungarns hovedstad, Budapest.

EM i vandpolo 2014 er den første af en række sportsbegivenheder, der bliver dækket eksklusivt på TV 2 PLAY, som i løbet af månederne med VM-fodbold og Tour de France har været i stor vækst, og som altså herudover får flere eksklusive sportsbegivenheder til visning i de kommende måneder.

EM i vandpolo foregår i Budapest i Ungarn, og efter at TV 2 PLAY onsdag aften viste kvartfinaler, er fredagens to semifinaler hos herrerne samt søndagens bronzekamp og finale hos herrerne i vente.

TV 2 Sportens Ulrik Jönsson kommenterer kampene, og det bliver sammen med vandpolosektionens formand, Søren Elmstrøm. Han er dansk mester fra 1994, mangeårig anfører på det danske vandpololandshold med over 100 landskampe i bagagen og udenlandsk erfaring fra Belgien.

Østeuropa står traditionelt stærkt i vandpolo-sporten, og tre af de fire semifinalister da også østeuropæiske lande. Fredag klokken 19.00 møder de ungarske værter og favoritter det eneste tilbageværende, vesteuropæiske land, nemlig Italien. Klokken 20.30 spilles semifinalen mellem Balkan-naboerne Serbien og Montenegro, der efter borgerkrigen i Jugoslavien og frem til 2006 var samme land og hed ”Serbien og Montenegro”.

TV 2 PLAY dækker flere mesterskaber
TV 2 PLAY dækker i høj grad – og med mange ekstra tilbud – de store sportsbegivenheder, som kan følges på TV 2 – senest VM i fodbold og Tour de France og i august-september det tredje store etapeløb La Vuelta a España.

Herudover har TV 2 PLAY sikret sig særlige rettigheder til mesterskaber, som alene kan følges på TV 2 PLAY. I denne uge er det altså EM i vandpolo, og 8.-10. august dækker PLAY også VM i kano og kajak.

Senere i august er der særlige sportstilbud på TV 2 PLAY fra både EM i langbanesvømning og fra EM i roning, og senere på efteråret transmitterer TV 2 PLAY ligeledes fra VM i kortbanesvømning.