”De bedste grin” griner igen

Jytte & Daimi, Plat og Kaj & Andrea er nogle af de komiker-ensembler, som gæster Jarl Friis-Mikkelsens populære underholdningsprogram ”De bedste grin”, når TV 2 Charlie fra onsdag 2. november blænder op for en ny sæson i selskab med Danmarks mest populære komikere.


Onsdag 2. november byder Jarl Friis-Mikkelsen velkommen til ny sæson af ”De bedste grin”, hvor kendte entertainere og komiker-ensembler fortæller anekdoter og historier om deres mindeværdige optrædener sammen.

Foruden den muntre dialog om samarbejdet på godt og ondt giver de medvirkende også en optræden eller to undervejs, og byder på et herligt gensyn med deres mest elskede figurer, karakterer eller sange.

Jarl: Jeg elsker mit job
Den veloplagte vært, der selv har en fortid som den ene halvdel af makkerparret Øb og Bøv, sørger for at holde styr på de til tider lettere ustyrlige gæster, og da der også er et par trioer blandt sæsonens medvirkende, får Jarlen sit at se til.

- Personlig er det jo et privilegium at møde alle de store danske koryfæer og mærke, at man svinger med dem alle sammen. Det fornemmeste med mit job er jo at kunne mærke gæsterne og få nogle gode samtaler med dem. Det er derfor jeg elsker mit job som talkshowvært, siger en spændt Jarl Friis-Mikkelsen, der glæder sig til premieren.

Nye omgivelser
Den ny sæson af ”De bedste grin” byder ikke kun på nye navne, men også på nye omgivelser. Optagelserne af programmet foregik på Restaurant Kysten, tidligere kendt som Skovridderkroen, og seerne kan forvente den samme hyggelige intime stemning som i de foregående programmer.

I det første program kan seerne glæde sig til at møde Michael Carøe, Peter Kær og Mads Keiser, der genopfrisker gruppen Plat. Se med når de tre charmerende herrer optræder med greatest hits og fortæller røverhistorier fra dengang, de var ungkarle og dannede den populære trio.

”De bedste grin” har sæsonpremiere onsdag 2. november kl. 21.00
på TV 2 Charlie.