'Årets Komiker' kåret i Operaen

Christian Fuhlendorff modtog prisen som Årets Komiker ved 'Zulu Comedy Galla 2015'. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Den prestigefyldte pris gik til "Fuhlen", da 'Zulu Comedy Galla 2015' blev afholdt 27. august. Se showet på TV 2 ZULU, TV 2 eller TV 2 PLAY.

Var du ikke en af de mange gæster i Operaen i København torsdag 27. august, så fortvivl ikke.

'Zulu Comedy Galla' kan ses på TV 2 lørdag 12. september eller på TV 2 PLAY lige, når det passer dig.

Og du kan godt finde det brede smil og de for længst glemte lommetørklæder frem, for der var ikke et øje tørt under det formidable show, hvor det bedste af dansk komik blev hyldet!

'Zulu Comedy Galla' blev sendt første gang søndag 30. august 2015, og det gav ZULU sin klart bedste dag  i 2015.

Læs om de mange comedyshows på TV 2 ZULU i 'Zulu Comedy Galla' på tv.

'Buskefolket' på scenen
Lige fra comedygallaens åbningsnummer 'Buskefolket', hvor Rasmus Bjerg fremførte en 'bevægende sang' - i øvrigt tyvstjålet fra sin søns teatergruppe - måtte hele salen lade sig rive med. Og den uimodståelige vært, som for anden gang stod på scenen som vært på 'Zulu Comedy Galla', var i et helt forrygende hopla hele aftenen.

Nogle af Danmarks bedste komikere gik også på scenen for at underholde - blandt andre sidste års vinder af Talentprisen, Martin Nørgaard, der modtog et bragende bifald, mens man også fik et hidtil uset indblik i Mick Øgendahls vidtfavnende evner, da han sammen med Cirque du Soleil-danser Christel Stjernebjerg kastede sig ud i en Modern Art Dance, der aldrig før er set i et dansk comedyshow.

Fuhlendorff er 'Årets Komiker'
'Årets Komiker' skulle selvfølgelig kåres, og i år gik den prestigefyldte pris til Christian Fuhlendorff, også kaldet "Fuhlen", der naturligvis kom på scenen for at modtage både hyldest og hæder fra kolleger og publikum i Operaen. Og det var en tydelig beæret vinder, der fik prisen overrakt af sidste års vinder, komikerduoen ”Danish Dynamite”.

- Jeg har simpelthen ikke forberedt noget som helst, men jeg vil gerne sige tusind tak – og nogen skal jeg jo takke, sagde Christian Fuhlendorff, som derefter takkede sin kæreste for at lade ham tage rundt og optræde på landets klubber.

Casper Christensen blev hædret med Æresprisen ved 'Zulu Comedy Galla'. Showet kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 30. august. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Ærespris til Casper C.
’Zulu Comedy Galla’ havde i år valgt at uddele en 'Ærespris' - og den skulle gå til Casper Christensen.

- Prisen gives til en, der har haft en lang og flot karriere, men som stadig har meget mere at give. Casper har i vores øjne været med til at føde og forme dansk standup og komik til det, den er i dag. Derfor vil vi gerne hædre ham med denne pris og sige tak - og fuck, hvor er vi nysgerrige på, hvad der kommer fra hans side i fremtiden, siger Asger Schønheyder, redaktør på TV 2 ZULU.

Det var - naturligvis - Frank Hvam, der havde fået lov til at overrække prisen til sin mangeårige partner in comedy:

- Casper er ikke bare min makker, bundsolid og en rigtig guttermand. Han er meget mere end det. Han er jo et fænomen, sagde Frank Hvam.

Sidste gang, 'Æresprisen' blev uddelt, var i 2010, og dengang gik den til Ulf Pilgaard. Også 'KIMs Talentpris' blev uddelt i Operaen, og den kunne Jonas Mogensen tage med hjem. Denne pris blev uddelt af kulturminister Bertel Haarder.

Efter visningen lørdag 12. september på TV 2 sendes 'Zulu Comedy Galla 2015' desuden på TV 2 ZULU lørdag 19. september sent på aftenen. Og som sagt på TV 2 PLAY, når og hvor du vil.