TV 2 udvider ’Forræder’-universet – ny sæson hvor castet ikke i forvejen er kendt af seerne

Til april er der premiere på anden sæson af ’Forræder’, hvor 18 kendte spillere igen tjekker ind på ’Forræder’-slottet for at spille et spil om sandheder og løgne. Men udover den kommende sæson udvider TV 2 nu ’Forræder’-universet yderligere og søger deltagere til en kommende sæson på TV 2 Echo.

Da TV 2 i 2023 viste første sæson af underholdningsprogrammet ’Forræder’, så tæt på én million danskere i gennemsnit med, når Tine Gøtzsche strikkede om dagen og myrdede om natten, og Johannes Nymark til sidst egenhændigt løb med sejren som forræderen, der ikke blev afsløret. Til april er der premiere på endnu en sæson – igen med 18 kendte danskere – men derudover udvider TV 2 universet yderligere med en kommende sæson på TV 2 Echo, hvor alle kan få chancen for at tjekke ind og dyste om, hvem der skal forlade slottet med en eftertragtet pengepræmie under armen.

Alt nulstilles, når deltagerne ikke på forhånd kender hinanden

- Allerede da første sæson af ’Forræder’ løb over skærmen, fik vi usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, der foreslog en version, hvor alle kunne være med. Og der er noget spændende og rigtigt ved nu at udvide ’Forræder’-universet på den her måde til TV 2 Echo, fortæller TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

- Udover at castet ikke i forvejen er kendt af seerne, er de jo heller ikke i forvejen kendte af hinanden, så alle starter fra nul og kan helt strategisk vælge, hvor meget af deres baggrundshistorie, de vil dele med gruppen, og hvad de vil holde tilbage. Det medfører et helt nyt lag til spillet, hvor vi også forudser en mere ægte reality-følelse, når spillet både handler om at skille sandheder fra løgne, at lave følelsesmæssige og strategiske alliancer, men også potentielt om at kunne forlade slottet som den sidste med en ægte pengepræmie på spil.

Taktik og overlevelse kan sikre vinderen sul på bankkontoen

Nu får 18 spillere muligheden for at gå i fodsporene på Tine Gøtzsche, Johannes Nymark og Julia Sofia. Over ni intense dage flytter de ind på ’Forræder’-slottet og påtager sig rollerne som enten sandhedssøgende loyale eller manipulerende forrædere.

Uanset hvilket hold man spiller på, gælder det om at vinde sølvbarer til gruppen, gennemskue taktikken og overleve i spillet til den bitre ende. Og den eller de spillere, der står tilbage til sidst, løber med hele pengepræmien. Og i modsætning til de kendte spillere, der donerer deres præmie til godgørende formål, så løber de eller den, der vinder den kommende Echo-sæson, med pengepræmien selv.

 

Billede {0} af {1}