Divya Das bliver ny vært på 'Go' aften Live'

Divya Das vender hjem fra Bruxelles og er fra 1. september ny vært på 'Go' aften Live'

Efter mere end seks år som TV 2-korrespondent - de seneste to år som EU-korrespondent i Bruxelles - vender Divya Das tilbage til Danmark, hvor hun fra 1. september afløser Petra Nagel, der går på barsel fra værtsjobbet på 'Go' aften Live'. Divya Das, der er uddannet geograf fra Københavns Universitet, har siden 2006 været ansat på TV 2.

- 'Go' aften Live' er et program med tid til fordybelse, og efter de seneste mange år i udlandet med nyheder i højt tempo bliver det spændende og udfordrende at kaste sig over et andet tv-format. Jeg glæder mig til igen at arbejde med en af de mest interessante discipliner inden for journalistikken - nemlig det gode interview. Dér, hvor nærvær og nysgerrighed er altafgørende.

Jeg kan fornemme, at det er en superambitiøs og stærk redaktion, jeg kommer hjem til, og så kender jeg en del af mine kommende kolleger rigtig godt i forvejen. Så selvom jeg er ny på Go’-holdet, så føles det allerede velkendt, siger Divya Das.

Perspektiv på dagsaktuelle emner med skærpet journalistisk profil

'Go' aften Live' sendes alle hverdage på TV 2 klokken 17.20 og 18.25, og dækker tidens - og ofte dagens - store og aktuelle historier.

- 'Go' aften Live' har gennem de seneste år skærpet den journalistiske profil og er blevet et program, der giver dagsaktualiteten perspektiv. En ambition, der er løftet af et meget stærkt hold af værter. Vi er derfor meget glade for, at vi kan byde Divya velkommen i den kompetente trup. Med Divya får vi en skarp journalistisk profil og ikke mindst styrket det internationale udsyn, siger TV 2-redaktør for 'Go' aften Live', Henriette Ladegaard Pedersen.

Værterne på 'Go' aften Live' er Janni Pedersen, Lasse Sjørslev, Natasja Crone, Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel, der er på barsel.

Som TV 2 tidligere har meldt ud, afløses Divya Das af Lise Toft Hessellund, der bliver ny korrespondent i Bruxelles.

Billede {0} af {1}