Mads Steffensen er klar til at byde 'Go’ morgen Danmark'

Mads Steffensen (Foto:Bo Nymann/Ritzau Scanpix/TV 2)

Mads Steffensen (Foto:Bo Nymann/Ritzau Scanpix/TV 2)

Når ’Go’ morgen Danmark’ på TV 2 åbner op lørdag morgen, bliver det med et nyt ansigt i værtsrollen.

I den kommende weekend vil seerne møde et nyt, men velkendt ansigt, når de tænder for 'Go’ morgen Danmark’ på TV 2.

Mads Steffensen får i weekenden sin TV 2-debut, når han melder klar fra studiet i Tivoli sammen med Michelle Bellaiche, en opgave den garvede tv-vært ser frem til.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er jo to år siden, at jeg sidst arbejdede på en lørdag, og det har jeg egentligt nydt ikke at skulle gøre, men da jeg fik tilbuddet, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve igen, fortæller Mads Steffensen. 

- Jeg lavede jo 'Aftenshowet' på DR i fire år frem til 2011, og udover at vi jo konkurrerede om at få mange af de samme gæster, så var vi også nært beslægtede, og jeg kan virkelig godt lide arbejdet med den slags programmer.

Virkelig dygtig vært og rigtig godt selskab

52-årige Mads Steffensen er bedst kendt for sine 17 år bag mikrofonen i ’Mads og monopolet’, men også som tv-vært på ’Aftenshowet’, ’Alle mod 1’ og ’Fællessang – hver for sig’ for DR. I 2020 fik han sin egen podcast ’Mads og A-holdet’ på podcasttjenesten Podimo og senest har han været vært på programmet 'The Bridge Danmark’ på Amazon Prime Video.

Ifølge Henriette Ladegaard-Pedersen, der er redaktør for ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’, er det dog ikke kun Mads Steffensens imponerende cv, der har været afgørende.

- Mads er en virkelig dygtig vært, og så er han bare rigtig godt selskab, så derfor er jeg simpelthen så glad for, at han har sagt ja til at hjælpe os her, hvor vores faste værter har travlt, barsler eller er på andre projekter.

Mads Steffensen har sin debut i ’Go’ morgen Danmark’ i weekenden 4. og 5. februar.

Links

Billede {0} af {1}