TV 2 og TV 2 NEWS sender live fra Ritt Bjerregaards begravelse

Følg Ritt Bjerregaards begravelse på TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 PLAY

Følg Ritt Bjerregaards begravelse på TV 2, TV 2 NEWS og TV 2 PLAY

Ritt Bjerregaards begravelse og mindehøjtidelighed kan følges direkte på TV 2 og TV 2 NEWS onsdag 1. februar. Transmissionen begynder klokken 12.10 med interview, taler og sange direkte fra Nordre Kapel på Vestre Kirkegård i København, og der afsluttes med endnu en mindehøjtidelighed på Christiansborg.

Anne Vig og Troels Mylenberg er værter og følger begivenheden sammen med den politiske kommentator Hans Engell i samsendingen på TV 2 og TV 2 NEWS. ’Farvel til Ritt Bjerregaard’ begynder klokken 12.10 med ankomster til Nordre Kapel, hvor vi taler med nogle af de indbudte gæster inden begravelsen. Selve begravelsen finder sted fra klokken 13.

Statsminister Mette Frederiksen taler ved begravelsen og mindehøjtideligheden i kapellet, og Anne Linnet, som var nær veninde til Ritt Bjerregaard, synger nogle sange, ligesom det klassiske ensemble Trio con Brio spiller nogle numre. Begravelsen og mindehøjtideligheden varer cirka til klokken 14.30.

Klokken 15.15 sender TV 2 og TV 2 NEWS også fra Landstingssalen på Christiansborg, hvor Socialdemokratiet holder mindehøjtidelighed – ligeledes med taler og sang. Her vil statsminister Mette Frederiksen holde en tale for sin tidligere partifælle. Udsendelsen fra Christiansborg varer til klokken 16.50.

Ritt Bjerregaard døde lørdag 21. januar. Hun blev 81 år efter at have kæmpet mod en kræftsygdom i sine sidste år. Ritt Bjerregaard blev første gang valgt ind i Folketinget i 1971 og var i sit lange politiske virke blandt andet undervisningsminister, socialminister, fødevareminister, overborgmester i København for Socialdemokratiet samt EU-kommissær for miljø. Hun forlod aktiv politik 1. januar 2010.

Seneste nyt

årsrapport2022.JPG
21. marts 2023

Tilfredsstillende årsresultat og normalisering af kapitalstruktur

Tilfredsstillende årsresultat og normalisering af kapitalstruktur
Cecilie Uttrup Ludwig jubler over sejren på 3. etape af Tour de France Femmes 2022. (Foto:Imago/Ritzau Scanpix/TV 2)
21. marts 2023

Cecilie Uttrup Ludwig jagter historisk resultat i legendariske løb

Cecilie Uttrup Ludwig jagter historisk resultat i legendariske løb
Hjalmer, Nina Rask og Fanny Bornedal er årets værter ved 'EchoPrisen'. (Foto: Fiona Aagaard/Amalie Resen/TV 2)
17. marts 2023

Nina Rask, Hjalmer og Fanny Bornedal er værter ved 'EchoPrisen'

Nina Rask, Hjalmer og Fanny Bornedal er værter ved 'EchoPrisen'

Billede {0} af {1}